Ne Yapacağım Bilmiyorum 8 Aylık Kızım Öksürmekten Kıpkırmızı Oluyor Başgam Var Burnu Akıyor Nasıl Açacağım Bilmiyorum
94 görüntüleme
A
Aleyna G. ..
23 Mart 2026 12:39
Antibiyotik kullanıyorum ama daha bi etkisi olmadı heralde napavağım başka çözüm var mı
A
Ayşe G.
23 Mart 2026 13:16
Geçmiş olsun, nebül cihazıyla soğuk buhar veriyor musunuz? Burnunu serum fizyolojik ile yıkayabilirsiniz, enjektörle 5cc sağ ve sola serum suyu sıkıp sırtına pat pat vurun, burnu çok tıkanıyorsa günde 3 4 kere yapabilirsiniz, internette videoları var
A
Aleyna G. ..
23 Mart 2026 13:18
Teşekkür ederim hepsini yapıyorum ama tam açamıyorum galiba çpk geçmeden yine tıkanıyor

Ayşe V. ..
23 Mart 2026 13:45
Teşekkür ederim hepsini yapıyorum ama tam açamıyorum galiba çpk geçmeden yine tıkanıyor

Fadime Ö.
23 Mart 2026 14:08
Merhaba 2 ay yaşamıştık bu problemi sürekli temizledim ben baby vac kullanıyorum burun temizliğinde ama sadece hatsa olduğu zaman . Sprey sıkıyorum çekiyoruz . Öksürük ve hırıltı için doktorumuz bize buhar olarak verebileceğimiz ilaçlar yazdı ve düzenli kullanınca 4 5 günde geçti . Bebeğinizin ayına ve kilosuna göre ayarlıyor doktorlar sizde bi sorun isterseniz geçmiş olsun 💐
Yükleniyor...