Ne Yapacağım Bilmiyorum 8 Aylık Kızım Öksürmekten Kıpkırmızı Oluyor Başgam Var Burnu Akıyor Nasıl Açacağım Bilmiyorum

94 görüntüleme
A

Aleyna G. ..

23 Mart 2026 12:39
Antibiyotik kullanıyorum ama daha bi etkisi olmadı heralde napavağım başka çözüm var mı
A

Ayşe G.

23 Mart 2026 13:16
Geçmiş olsun, nebül cihazıyla soğuk buhar veriyor musunuz? Burnunu serum fizyolojik ile yıkayabilirsiniz, enjektörle 5cc sağ ve sola serum suyu sıkıp sırtına pat pat vurun, burnu çok tıkanıyorsa günde 3 4 kere yapabilirsiniz, internette videoları var
A

Aleyna G. ..

23 Mart 2026 13:18
Teşekkür ederim hepsini yapıyorum ama tam açamıyorum galiba çpk geçmeden yine tıkanıyor
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

23 Mart 2026 13:45
Aleyna Gökmen
Teşekkür ederim hepsini yapıyorum ama tam açamıyorum galiba çpk geçmeden yine tıkanıyor
Aleyna hanım antibiyotik neden kullanılıyorsunuz bilmiyorum ama burun yıkamayi küçük tüp olanlarla değilde şırınga ile yaparsanız daha faydalı olur tikandikca yapmanız lazım böylelikle balgam da azalır ve toparlar bebiş
Fadime Ö.

Fadime Ö.

23 Mart 2026 14:08
Merhaba 2 ay yaşamıştık bu problemi sürekli temizledim ben baby vac kullanıyorum burun temizliğinde ama sadece hatsa olduğu zaman . Sprey sıkıyorum çekiyoruz . Öksürük ve hırıltı için doktorumuz bize buhar olarak verebileceğimiz ilaçlar yazdı ve düzenli kullanınca 4 5 günde geçti . Bebeğinizin ayına ve kilosuna göre ayarlıyor doktorlar sizde bi sorun isterseniz geçmiş olsun 💐
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir