Ne Versem Öğürüyor Ne Yapacağımı Şaştım Lütfen Yardım🙏

163 görüntüleme
Sema K.

Sema K.

27 Temmuz 2026 13:41
Merhaba arkadaşlar bebeğim 5 ay 11 günlük ve doktorumuz 5. Ay kontrolünde ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi . Bende başladım kabak havuç avakado tatlı patates gibi şeylerle başladım fakat bi çay kaşını bile almıyor yemiyor istemiyor öğürüyor sürekli ne versem ne yapacagımı şaştm lütfen bu konuda bilgisi olan yazsın ne yapmam gerek. Acaba bebeğim daha hazır değil mi?
D

Duygu ..

27 Temmuz 2026 13:45
Doktorumuz bize tadımları yarım çay kaşığı vermemizin yeterli olacağını söylemişti.Belki de size de yeterlidir fazlasını istemiyordur
Kübra S.

Kübra S.

27 Temmuz 2026 14:06
Ben de aynı sorunu yaşamıştım. Bebeğim 2 ay boyunca ne verirsem vereyim yemedi öğürdü. Ağzını sıkıca kapattı. Bazı bebekler farklı doku olduğu için ilk böyle yapıyorlarmış. Ben de çok üzülmüştüm ama üzülmeyin bir sabah uyanıyorsunuz ve o öğürdüğü kabağı bitirene kadar yiyor ☺️
Damla B.

Damla B.

27 Temmuz 2026 14:07
Sizin ayınızda yiyip yememesi mühim değil. Tadına baksın, ağzına diline değsin yeterli. Öğürmesi de gayet normal doğduğundan beri süt dışında bir şey denemediler. Sabırlı olun her besini ayına uygun olarak tattırın, alerjisi var mı gözlemleyin yeterli. Zamanla meraklanıp tadına bakıp yemeye başlayacaktır. Bebeğin ağzına zorla kaşık sokmayın. Amaç tadım yapmak doyurmak değil
Sema K.

Sema K.

27 Temmuz 2026 14:11
Damla Beşir
Sizin ayınızda yiyip yememesi mühim değil. Tadına baksın, ağzına diline değsin yeterli. Öğürmesi de gayet normal doğduğundan beri süt dışında bir şey denemediler. Sabırlı olun her besini ayına uygun olarak tattırın, alerjisi var mı gözlemleyin yeterli. Zamanla meraklanıp tadına bakıp yemeye başlayacaktır. Bebeğin ağzına zorla kaşık sokmayın. Amaç tadım yapmak doyurmak değil
Çok Teşekkür ederim 🙏 zorlamıyorm hiç ama öğürünce hep böyle olacak sanıp üzülüyorum. Öyle yapacagım artk.☺️
Sema K.

Sema K.

27 Temmuz 2026 14:12
Kübra Sönmez
Ben de aynı sorunu yaşamıştım. Bebeğim 2 ay boyunca ne verirsem vereyim yemedi öğürdü. Ağzını sıkıca kapattı. Bazı bebekler farklı doku olduğu için ilk böyle yapıyorlarmış. Ben de çok üzülmüştüm ama üzülmeyin bir sabah uyanıyorsunuz ve o öğürdüğü kabağı bitirene kadar yiyor ☺️
Yaa bunu duymaya ihtiyacım vardı🙏☺️ inşallah o günler bi an önce gelir🥰
Sema K.

Sema K.

27 Temmuz 2026 14:12
Duygu
Doktorumuz bize tadımları yarım çay kaşığı vermemizin yeterli olacağını söylemişti.Belki de size de yeterlidir fazlasını istemiyordur
Bende artk o kadar vereceğim bakalım ne yapacak☺️.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir