Ne Versem Kusacak Gibi Öğürüyor.

43 görüntüleme
Sema G.

Sema G.

16 Temmuz 2026 22:59
Merhaba arkadaşlar biz 5 aylık oldk ve doktorumuzun tavsiyesiyle ek gıdaya başladık fakat ne tattırsam öğürüyor kusacak gibi oluyor öğürüyor nedenini anlayamadm bu ne zamana kadar böyle devam edecekkk 🥺 oğlum beni bu ek gıda döneminde mahvedecek gibi 🥹🥹🥹bebeği böyle olan var mı ??? Lütfen yardım
İlsu O. K.

İlsu O. K.

16 Temmuz 2026 23:31
Sema Hanım Merhaba; bu aslında bir refleks yani başlangıç için normal zamanla geçiyor.. Zorlamamanızı ve büyük tepkiler vermemenizi öneririm çünkü sizin yüz ifadeniz, ses tonunuz ya da ısrar durumunuz katı gıda sürecinizin nasıl geçeceğini belirleyecek :) nacizane tavsiyem en başından hiç pürüzsüz gıda vermemeniz olur yani blandırdan geçirmeyin güzel haşlayıp çatalla ezin. İlk aşama için bwl de yapabilirsiniz. Şuan önemli olan besinleri tanıması, dokunması, koklaması aslında yedirmek için zorlamayın.
E

Esra E.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 23:58
5 buçuk aylıkken tadıma başladık bizde doktor tavsiyesiyle. İlk gün kabak tadımı yaptık ve benim oğlum da öğürdü. Hiç zorlamadım. İkinci gün ev yoğurduyla devam ettim. Bugün 15.günümüzdeyiz ve bugün tekrar kabak denedik. Buharda pişirip ezerek denettim. Biraz öğürecek gibi oldu ama sonra alıştı. Asla zorlama yok. Yüz ifademle konuşmalarımla yumuşattığımı düşünüyorum. Zorlarsak tiksinebilirler diye düşünüyorum
Sema G.

Sema G.

16 Temmuz 2026 23:59
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için uygulayacağım kesinlikle☺️
Sema G.

Sema G.

17 Temmuz 2026 00:00
Esra Evren
5 buçuk aylıkken tadıma başladık bizde doktor tavsiyesiyle. İlk gün kabak tadımı yaptık ve benim oğlum da öğürdü. Hiç zorlamadım. İkinci gün ev yoğurduyla devam ettim. Bugün 15.günümüzdeyiz ve bugün tekrar kabak denedik. Buharda pişirip ezerek denettim. Biraz öğürecek gibi oldu ama sonra alıştı. Asla zorlama yok. Yüz ifademle konuşmalarımla yumuşattığımı düşünüyorum. Zorlarsak tiksinebilirler diye düşünüyorum
Bende öylr yapacagım ben biraz panik oluyordm ama bundan sonra sakin kalıp bırakcam öyle.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir