Ne Olur Yardım!!
206 görüntüleme
M
Melek Ü.
30 Kasım 2025 05:11
Bebeğim 1 yaşında kollarımda pışpışlamadan uyumuyor ve sürekli ağlayarak uykuya geçiyor.Karnı tok altı temiz fakat ağlamadan asla uyumuyor. Artık çok yoruldum lütfen yardım ( önceden hemen uykuya dalan bir bebekti 1 yaşına girdiğinden beri saatlerce uğraşıyorum)
Ö
Öykü K.
30 Kasım 2025 06:27
Melek hanım merhaba ben de oğlumla 1 yaşına girdiğimde zorlanmıştım ama kucagı bırakmanız gerekiyor yatağı varsa önce kucagınızda sakinleştirin sınra yatagında kucagınıza alın orda uyutun sonra kucagınızda beraber yatın yavas yavas ta bi kolunuzu sonra bi diger kolunuzu çekin alısıyorlar ama kesmeniz lazım yoksa hep daha cok isticektir aksamları yatarken bi tane uyku arkadasıyla siz uyuyun kokunuz geçsin sonra yavas yavas onu alıstırın
M
Melek Ü.
30 Kasım 2025 13:49
Merhaba Öykü hanım.. Aslında çok sevdiği battaniyesi ve uyku arkadaşı var onlarsız asla uyumuyor. Daha önce yatağından uyutuyordum fakat yatağına koyuyorum hep oynamak istiyor kalkıp zıplıyor sürekli yuvarlanıyor. O yüzden uykuya dalmasan asla bırakamıyorum. Saatlerce beklesem de yatağında oynamak istiyor uyumak istemiyor
S
Sedef Y.
1 Aralık 2025 05:44
Artik kış geldi cocuklar yeteri kadar deşarj olamiyorlar evin icinde malesef:(
Enerjilerini atamadiklari için de uykuya gecislerde cogu cocuk sıkıntı yaşıyor malesef :( ama siz kararlı olun evet yataginda ışık loş olsun masal anlatarak veya kitap okuyarak uykuya geçiş olabilir.
Enerjilerini atamadiklari için de uykuya gecislerde cogu cocuk sıkıntı yaşıyor malesef :( ama siz kararlı olun evet yataginda ışık loş olsun masal anlatarak veya kitap okuyarak uykuya geçiş olabilir.