Ne Anne Sütü Ne Mama
81 görüntüleme
B
Betül Ç.
10 Ağustos 2025 17:34
Merhabalar bebeğim 7 aylık. Uzun süredir meme reddimiz var, uykusunda emiyor çok nadir paşa gönlü isterse kendi isteğiyle emiyor. Ancak ekgıdaya aşırı meraklı. Istiyoki tabak tabak yemek yesin çorba içsin filan. Sağdığım sütü biberonla da kaşıkla da çok içmiyor en fazla 45 cc. Formül mamayı da aynı şekil içiremiyorum çünkü Biberon tutmuyor(bu arada 3 Biberon 2 ayrı mama denedim) kaşıkla da işte 45-50 cc. Aç olduğu için huysuzlanıyor doymuyor. Şimdi ben napayım? 2 öğün bebek kavanozu miktarını geçmiyorum ama bi miktar daha versem mi? Bilenler aydınlatsın beni nolur

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
10 Ağustos 2025 19:14
Sizin de dediğiniz gibi onun paşa gönlüne uygun adımlar atın. Miktaelar ya da ml ler ile kafayı karıştırmayın . Aç olsa yer. Ulaşılabilir olmanız yeterli. Miktara o karar vermeli.
Z
Zeynep K.
10 Ağustos 2025 19:20
Hocam gene arkadaşın çocuğu ek gıda yiyormuş benim kızda aynı şekilde 7 ayda ama hiçbirini istemiyor meme reddimiz var , ek gıda reddi var biberon da tutmuyor canı isterse yatarak emiyor ve zayıf . 6.5 kilo şuan . Tabi alerjiler de olunca korkarak veriyorum zaten bir de 34 haftalık 2.350 Gr doğdu hocam