Nazal Yıkama Yapıyorum ama Olmuyor

119 görüntüleme
Şeyma Ç.

Şeyma Ç.

23 Haziran 2025 06:51
Kızım 6 aylık bazen çok gürültülü hırlıyor. Burun temizliğini aspiratör ile yapıyorum her gün. Banyo yaptırırken de temizliyorum ama nazal yıkama olmuyor. Osman beyin videosunu izledim aynenn uyguladım zaten paramedik mezunuyum elim de yatkın bazı şeylere ama olmuyor sf asla diğer burun deliğinden çıkmıyor bi kısmı sıktığım taraftan geri çıkıyor burun kanallarında bi tıkanıklık olabilir mi. Çocuk doktorum hırlamasına bi sıkıntı yok dedi
Fadile B.

Fadile B.

23 Haziran 2025 07:39
Geniz eti var mi diye baktılar mı acaba
Şeyma Ç.

Şeyma Ç.

23 Haziran 2025 08:19
Merhaba. Malesef bakılmadı doktorumuz biraz ilgisizdi. Gürültülü bir şekilde hırlıyor dememe rağmen eğer aspiratör ile alıyorsanız bi sıkıntı yok dedi malesef başka birşey söylemedi veya bakmadı. Nazal yıkama çok kafama takıldı çevremde kim yapsa bir burundan sıkıyor diğerinden akıyor pislik ama ben sıkmama rağmen asla akmıyor sıktığım burundan sızıyor bir kısmı geriye kalan da ne oluyor inanın bilmiyorum. Orta kulağa kaçar ve enfeksiyon olur diye korkuyorum denemiyorum da artık nazal yıkamayı
İ

İlayda N. ..

23 Haziran 2025 16:04
Nazal burun yıkamak çok tehlikeli birsey ve bebeğiniz daha küçük onun için anca 1 1 buçuk aylıkken yapılabilir bebeğin burun damarlarına zarar verebilirsiniz burun tıkanıklığı eğer parfüm sıkıyorsanız üzerinize veya oda da nemlendirici yoksa ondan da olabilir
Şeyma Ç.

Şeyma Ç.

23 Haziran 2025 16:23
Nazal yıkama yenidoğandan itibaren öneriliyor aksine aspirasyon daha tehlikeli bir işlem diyorlar burun delikleri şişebilir diyorlar. Parfüm vs kullanmıyorum 🌸
B

Burcu U.

23 Haziran 2025 19:07
Benim oğlumda çok hırlıyordu hep tıkanıyordu burnu. Her gün nazal temizlik yapıyordum. O kadar küçükken hiç bir delikten giren su diğerinden çıkmadı. Ben de bruno vs gibi aparatlarla çektim hep. Hiçbir sorun yaşamadık. Oğlum şu an 15 aylık hala burnu dolduğunda ya da tıkandığında aynı şekilde temizliyorum.
İ

İpek Ö.

25 Haziran 2025 06:50
Kafasını yan cevirip denediniz mi düz bi sekilde degilde yan olması gerekli ve serum fizyolojik tek kullanımlık olan formundan sıktıgınız zaman digerinden cıkıyor daha sonrada aspirasyon ile kendim cekiyorum tabi bunu yaparken istemiyor aglıyor
Z

Zeynep Ç. Y. ..

25 Haziran 2025 07:18
Benim bebeğimde 4 aylık Tek kullanımlık serum fizyolojiklerden yaptığımızda bizim de çıkmıyordu sonra e bebekten bi aparat aldık şırınga gibi ucunda silikon bir uç var bebeğin burnunu tam kapattığı için basınçla diğerinden çıkıyor eğer boşluk kalırsa aynı delikten çıkıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir