Nasıl Uyutuyorsunuz
263 görüntüleme
B
Berfin ..
27 Haziran 2026 10:43
Ellerini keşfettikten sonra ve dönmeye başladıktan sonra nasıl uyutuyorsunuz. Normalde uyuttuğum gibi yatırıyorum ama ya yüzünü beşik korumasına yaslıyor babynest gibi biryerde yatırıncada ellerini ağzına götürmeye çalışıyor kendini uyandırıyor kundağa izin vermiyor yan yatırıncada yüzünü kapatmaya çalışıyor
K
Kader T.
27 Haziran 2026 11:19
Benim kızımda (3,5 aylık) dönmeye başladı, maalesef dönmeyi öğrendikten sonra uykusunda hareketleri tekrar ediyorlar tamamen dönmeyi öğrenene kadar dikkat etmemiz gerekecek.

Hatice E.
Premium Üye
27 Haziran 2026 11:48
Benim bebeğimde 4,5 aylık ve dönmeye başladı ilk defa dün akşam 23:30 da uyurken dönmüş kendi kendine konuşuyordu şok oldum usulca sırt üstü yatırdım kendi kendine konuşmaya ve ellerini ağzına götürmeye devam etti hiç karşılık vermedim hafif yan döndürüp sırtına pat pat yatarak uykuya döndürdüm.
C
Cennet ..
27 Haziran 2026 13:00
Kendiniz uyanık olduğunuzda yüzüstü yatmasına izin verin. Ben çoğu zaman akşam uykusunda hafif kımıldanırken yüzüstü çevirip başını yan yapıyorum. 1-2 saat öyle uyuyor sonra mızıldanınca geri döndürüyorum.
N
Nazlı A.
27 Haziran 2026 13:36
Doğduğundan beri kundak emzik şapka üçlüyse uyutuyordum ellerini keşfedince biraz değişti tabi ama yine kundaklıyorum çok sıkı olmadan uykudayken ellerini çıkartıyor bazen uyandırmıyor ama dün gece kendini uyandırdı 2 de nasıl devam edecek bilmiyorum

Hatice E.
Premium Üye
27 Haziran 2026 14:48
Doğduğundan beri kundak emzik şapka üçlüyse uyutuyordum ellerini keşfedince biraz değişti tabi ama yine kundaklıyorum çok sıkı olmadan uykudayken ellerini çıkartıyor bazen uyandırmıyor ama dün gece kendini uyandırdı 2 de nasıl devam edecek bilmiyorum
B
Berfin ..
27 Haziran 2026 18:36
Fermuarlı kundaklar var onlardan deneyin isterseniz
Yükleniyor...