Nasıl Uyutacağımı Şaşırdım..

195 görüntüleme
A

Asude

14 Kasım 2025 19:35
8,5 aylık bebeğim gündüz 2 ya da 3 uyku yapar, akşam 19.30 gibi yatardı. Biberon ile süt içerken ya uyuyakalır ya da süt bittikten sonra kucakta pışpışlanarak uyurdu. Sanırım diş çıkarmaya çalışıyor, 1 haftadır gece düzenimiz kalmadı. Uyuması 22.00leri buluyor. Kucağa yatırdığım an çığlık çığlığa ağlıyor. Yatakta uyumuyor, direniyor. Nasıl uyutacağımı şaşırdım. Ne olur yardım edin.
Yaren T.

Yaren T.

14 Kasım 2025 19:52
5.5 aylık da benim bebeğim aynı şekilde yatağına koyar ninni açardım uyurdu çok huzursuz kucağıma alınca da kendini yay gibi geriyor gazı var desem değil sadece uyku zamanında yapıyor çok yoruldum gece sürekli uyanıyor beslenmesini de zor yaptırıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Kübra N. A.

Kübra N. A.

14 Kasım 2025 19:54
@Yaren Torunoğlu Yay gibi olması reflü belirtisi video çekip doktorunuza sorun biz öyle yaptık reflü ilacından sonra rahatladık gaz ve diş denildi ama değilmiş 🌼
B

Büşra K.

14 Kasım 2025 21:06
Benim bebeğimde 4 ay 7 günlük bu aralar çok zor uyuyor uykusu var ama direniyor uyumamak için
S

Seda

14 Kasım 2025 21:15
Bende bebeğim memede kendisini geriyor uykuya geçmek istemiyor yay gibi geriyor reflü mü gerçekten
Kübra N. A.

Kübra N. A.

15 Kasım 2025 10:08
@Seda Ben doktor değilim tanı koymadım video çekip doktorunuza gösterin aylarca diş gaz denildi bana tetagil jeller aldım ama işe yaramadı farklı doktora götürdüm reflü dedi bebeğim rahatladı sürecim böyle oldu bebeğim 15 aylık benim geçmiş olsun 💐
Ö

Öykü K.

15 Kasım 2025 17:33
Süt içtikten sonra gaz kalıyor olabilir cıktıgından emin olun bir de yatmadan once karnına gaz masajı yapın bu aylarda bebekler genelde gazdan uyumuyorlar
Ö

Öykü K.

15 Kasım 2025 17:36
Asude hanım ben de aynı seyi yasadım valla en son ayakta sallayıp ayajlarımı yavasca yere falan bırakıyordum gecici2 uykuya düşün bence birde direnin ve yavasca sallama falan bunları bırakmaya calısın biliyorum cok zor ben de zorlanıyodum ama diyodum ki zaten uyumuyom bi hafta daha uyumam alıskanlıklarını kendi kendine uyur en azından uyuturken ben yorulmam dedim suan kendi kendine uyuyo 5 aydır eğer 10a kadar uzuyosa uykusu gunduz uykusu fazla geliyo olabilir
A

Asude

15 Kasım 2025 17:39
Öykü hanım nasıl yaptınız, biraz bahsedebilir misiniz :(

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir