Nasıl Korunuyorsunuz

310 görüntüleme
K

Kader P.

17 Mart 2026 02:29
Merhaba güzel hanımlar korunma yöntemleriniz neler bende lipodem var [d.kontrol](d.kontrol) hapı kullanamiyrm hormanlarma yükleniyor spiralde kanama uzatıyor ve zararlı diyilar deri altı implantı ben istemiyorm önerileriniz neler
T

Tuğba B. ..

17 Mart 2026 02:53
3 çocuktan sonra bağlattım :)
N

Nida

17 Mart 2026 03:47
11.5 aylık kızım var bende bakır spiral ile korunmayı planlıyorum. Hormon içermediğini sadece ilaçlı olduğunu biliyorum. İsterseniz sizde bir araştırın
Z

Zehra N. A.

17 Mart 2026 03:51
Kol altı implantı kullanıyorum 29 aralıkta taktırdım hiç korunmuyoruz ama Regli olamadım taktırdığımdan beri
Z

Zehra N. A.

17 Mart 2026 03:53

Nida

11.5 aylık kızım var bende bakır spiral ile korunmayı planlıyorum. Hormon içermediğini sadece ilaçlı olduğunu biliyorum. İsterseniz sizde bir araştırın

Kayınvalidem spiral ile hamile kalmış tabi bu herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama çok korktum ondan kol altı implantı daha güvenilir geldi ama Regli olamama sıkıntısı oldu bende
N

Nida

17 Mart 2026 04:05

Zehra Nur Ahlaoğlu

Kayınvalidem spiral ile hamile kalmış tabi bu herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama çok korktum ondan kol altı implantı daha güvenilir geldi ama Regli olamama sıkıntısı oldu bende

Ya 🙃 bende doğum kontrol hapını kullandığımda regl olamama sıkıntısı çekiyordum spiral daha aklıma yatkın geldi bakalım birde bu yöntemi deneyeceğim. Teşekkürler bu arada 😊
Z

Zehra N. A.

17 Mart 2026 04:05

Nida

Ya  bende doğum kontrol hapını kullandığımda regl olamama sıkıntısı çekiyordum spiral daha aklıma yatkın geldi bakalım birde bu yöntemi deneyeceğim. Teşekkürler bu arada 

Ne demek ❤️
Betül �.

Betül ..

17 Mart 2026 08:19
Bende doğum kontrol hapı kullanıyordum 3,5 senedir.Ama düzensiz ve tam anlamıyla regl olamıyordum.Kadın doğum doktoru Zahide Küçük’e gittim.İdrar smear testi verdim ve muayene oldum.Uzun süredir doğum kontrol hapı kullandığım için olduğunu söyledi o yüzden 6 ay kadar ara vermemi ve yumurtalıklarımın kendine gelmesini söyledi.Muhtemelen eşiniz korunsun.Biz ne kullanırsak hormonları etkiliyor
G

Gülşah S.

11 Nisan 2026 20:41
@Kader Punar hanım bende de Lipödem var ben kalp damar cerrahı prof olan doktoruma özellikle sordum kullanabilir miyim diye kullanabilirsin dedi Cerazette kullanıyorum
Gamze A.

Gamze A.

14 Nisan 2026 19:27

Tuğba Beyazgül

3 çocuktan sonra bağlattım :)

Nasıl Bi işlem bu bende istiyorum da bağlatma nedir tam anlamıyla bilmiyorum
T

Tuğba B. ..

14 Nisan 2026 19:44

Gamze Adalar

Nasıl Bi işlem bu bende istiyorum da bağlatma nedir tam anlamıyla bilmiyorum

[3.doğum](3.doğum) sezeryandı o esnada tüpleri de bağlattım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir