Nasıl Giydirilmeli

113 görüntüleme
İ

İnanç B.

1 Nisan 2026 07:38
25 derece ev sıcaklığında bebekler nasıl giydirilir
Latife K.

Latife K.

1 Nisan 2026 08:30
Baya ince giydirirdim sanırım. Bebek için en ideal sıcaklık 21-22 derece
Feyza Ö.

Feyza Ö.

1 Nisan 2026 08:34
Zıbınla duruyor benimki
G

Gülşah S.

1 Nisan 2026 08:55
Bizim de şuanda 24-25 derece zıbın altına da ayaksız pijama. Bazen pijamayı çıkartıyorum daha da rahatlıyor
İ

İnanç B.

1 Nisan 2026 08:57
Bende zıbın ve tek pijama yapıyorum doğru mu acaba diye emin olmak istedim sıcağı sevmiyor zaten
K

K.Y

6 Nisan 2026 11:17
Bende zıbın + alt üst takım yada tulum giydiriyorum uyurken yarım kundak yapıyorum ama sanki üşüyecekmiş gibi hissediyorum hep 😃
İ

İnanç B.

6 Nisan 2026 12:57

K.Y

Bende zıbın + alt üst takım yada tulum giydiriyorum uyurken yarım kundak yapıyorum ama sanki üşüyecekmiş gibi hissediyorum hep 😃

Kundak hiç sevmiyor benim oğlum üstünü örtüyorum ama onu da gece açıyor sıcağı sevmiyor sıkıntıya giriyor
Güliz B.

Güliz B.

6 Nisan 2026 13:19
Erkek bebek, 23 derecede atlet zıbın ve ayaksız tulum giydiriyorum doğduğundan beri. Ayakları soğuyunca çorap ekliyorum
İ

İnanç B.

6 Nisan 2026 13:21

Güliz B

Erkek bebek, 23 derecede atlet zıbın ve ayaksız tulum giydiriyorum doğduğundan beri. Ayakları soğuyunca çorap ekliyorum

Böyle alıştırmak lazımmış aslında nasıl alışırsa öyle gidiyor
K

K.Y

7 Nisan 2026 20:03

İnanç Bilgi

Kundak hiç sevmiyor benim oğlum üstünü örtüyorum ama onu da gece açıyor sıcağı sevmiyor sıkıntıya giriyor

Uykuda sıçrıyor korkuyor o sebeple kundak iyi geliyor ona ancak şeyi ön göremiyorum uzandığında vs üzerini örtmem doğru mu değil mi
İ

İnanç B.

7 Nisan 2026 20:15

K.Y

Uykuda sıçrıyor korkuyor o sebeple kundak iyi geliyor ona ancak şeyi ön göremiyorum uzandığında vs üzerini örtmem doğru mu değil mi

Uyumazsa ben üstünü örtmüyorum uyanıkken baya hareketli terliyor çünkü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir