Nasıl Etkin Emzirme Yapabilirim? Meme Ucu Hassasiyetimi Nasıl Giderebilirim?

155 görüntüleme
K

Kübra

7 Temmuz 2025 09:49
Bebeğim 27 günlük, iştahlı kuvvetli bir bebek benim de sütüm yeterli ama emzirme tekniği konusunda çok sorun yaşıyorum. Meme ucu hassasiyetim var en başından beri. 2 farklı emzirme danışmanına gittim ikisinin de gösterdiğini uygulamaya çalışıyorum ama nerde yanlış yaptığımı anlayamıyorum. Benzer sorunları yaşayan var mı? Hassasiyeti ve etkin emzirme durumlarını nasıl çözdünüz?
R

Rabia A.

7 Temmuz 2025 09:57
İlk gün doğru emzirsende o hassasiyet olur bol bol kremle geçiçek
K

Kübra

7 Temmuz 2025 17:28
Çok teşekkür ederim 🌸 umarım bir an evvel geçer ağlayarak emzirmek çok canımı sıkıyor
N

Neslihan K. D.

7 Temmuz 2025 17:49
İncia ya da lansinoh un göğüs ucu kremleri ile göğüs kalkanı kullan. Bu hava alarak iyileşmesini sağlar. Hassasiyet yakında gider. Bende de ilk günler öyle olmuştu.
K

Kübra

7 Temmuz 2025 17:54
Lansinohu kullanıyorum şu anda ama göğüs kalkanını duymamıştım, çok teşekkür ederim
Z

Zerrin ..

8 Temmuz 2025 19:28
Gümüş kalkanlar var, ben kısa süre kullandım ama memeyi çok çabuk iyileştirdiğini söylüyorlar
Ö

Öykü Ö. S. ..

8 Temmuz 2025 20:42
Benim de ilk ay özellikle hassasiyet ve hafif yaralar olmuştu, hemşirenin önerisiyle her emzirme sonrası birkaç damla süt sıkıp meme ucuna sürmüştüm hem korumaya hem de hızlı iyileşmeye çok fayda ediyor ☆
A

Ayşenur G. ..

8 Temmuz 2025 21:05
Göğüs kalkani çok etkili. Zaten hassas olduğu için kıyafetler sürtünmeye bağlı acıtıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir