Nasıl Bırakabilirim
117 görüntüleme
A
Aslınur H.
24 Şubat 2026 17:09
Bebeğim üç aylık kundaksız asla uyumuyor elini yüzüne götürüyor uyandırıyor kendini ,doğduğu ilk günden itibaren yarım kundak yapıyorum
Önce tek kol dışarda kalacak şekilde denedim iki gün boyunca mahvoldum zaten çok zor uyuyor . Tekrardan kundağa geri döndük nasıl bırakılır lütfen fikir verin
Önce tek kol dışarda kalacak şekilde denedim iki gün boyunca mahvoldum zaten çok zor uyuyor . Tekrardan kundağa geri döndük nasıl bırakılır lütfen fikir verin

Ceren Ç.
24 Şubat 2026 17:36
bizde aynıydık doktor 3. ayda bırak dedi ama cocugum bırakmadı dönmeye başlayana kadar mecburen kundakladım sonra kendi kendine bıraktı ilk günler cok uyanıyor sonra alışıyor
F
Fatma K.
24 Şubat 2026 18:34
Merhaba bizde aynı durum oldu dönmeye balayıncaya kadar kundaklamaya devam ettik döndüğünde zaten sıçramaları azaldı gerek kalmadı🥰bazen akışa bırakmak gerekiyor
M
Merve Y.
25 Şubat 2026 15:53
Bebek kendisi ihtiyaç duymadığında bırakıyor içinizi ferah tutun bende 3 aylıkken bırakmaya çalıştım asla uyumadı çok ağladı sonra bi anda kendi istemedi şimdi çok huysuzlanınca kundalamak istesem daha çok çıldırıyor 😅