Nasıl Bir Kusma Şekli Olur Yaşayan Var Mı???

49 görüntüleme
İ

İlkin D.

12 Ocak 2026 08:38
Sma comfort olaylarından sonra smayı bıraktık ve golden goata başladık 1-2 gün kadar kullandık ancak her öğünde gaz sancısı ve çok şişkinlik vardı. Mamayı değiştirmeden önce kaka yapmamıştı üstüne mama da değişince golden goat bu süreyi uzattı ve 4 gün kaka yapmadı daha sonra iyice şişkinlik artınca hipp denedik hipple birlikte sürekli sulu kesik ve su çıkarımı arttı. Mecburen doktorumuzunda önerisiyle aptamil prosyneoyu vermeye başladık. Sabah bir şeyi yoktu hippte biraz katımsı her zamankinden daha katı kaka yapmışken aptamilde normale dönmüş gibiydi bu sabah ama öğleden sonra tekrar sulu kesik çıkarmaya başladı.

Bu arada kızım 4 ay 2 günlük mama+meme beslemesi yapıyorum. 3 saatte bir 90 ml mama ve aralarda emzirme yapıyorum. Fazla mı geliyor diyede düşünüyorum. Ya da üşüttü mü? Ama üşütme ihtimali biraz az çok evden çıkamadık bu ara. Ev ideal derecede banyo vs her zamanki gibi. Bu arada gaz çıkarma ve geğirme eğilimi fazla.
Yaşayan veya bir düşüncesi olan var mı???

MAMA REDDİNDE KUSMA NASIL OLUR ASIL SORUM BU ARKADAŞLAR???

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir