Nasıl Anlayabilirim
134 görüntüleme
K
Kübra ..
27 Aralık 2025 17:11
Arkadaşlar merhaba 3,5 aylık kızım çevreyi izlemek,dikkat dağınıklığı,damak kaşıntısı gibi sebeplerden dolayı önceki kadar emmek istemiyo. Ben sık sık teklif ediyorum emme saatlerini uzun tutmuyorum ama yine de çevremde aç kaldığını söyleyenler var. Doktor muayenemize 2 hafta var içim huzursuz oldu doyup doymadığını net olarak nasıl anlayabilirim?
Ç
Çilem K.
27 Aralık 2025 17:18
Bez sayısından anlayabilirsiniz ve sessiz kimseninolmadıgı loş odada beslemrnizi tavsiye ederim 🙂 ayrıca insanlara kulak asmayın bebeginiz için doyup doymadıgını anlayacak tek kişi sizsiniz. ✌

Tuğba A.
27 Aralık 2025 17:25
Ben müslin battaniye atıyorum omzuma, yüzünü falan kapatıyorum. Keşif dönemi olduğu için dikkati çok çabuk dağılıyor herşeyi izliyor klimaya bakıp gülüyor.
Ç
Çinare
27 Aralık 2025 18:35
Günlük 5 çişli bez varsa,doyuyordur.Çevredekileri dinlemeyin.Bebeyin her yapdığını ac diye yorumluyan bi tayfa var.Bana da aç bu doymuyo çok dediler ama kilosu ayına gore her zaman fazlaydı.
I
Iraz
27 Aralık 2025 18:49
Benim kızımda aynısını yapıyor. Sessiz loş ve beyaz gürültüyle çok rahat odaklanabiliyor. Sessiz reflüsü olduğu için huzursuzlandıgında gazını çıkartıp oyunla tekrardan memeyi tutmasını sağlıyorum ve emmeye devam ediyor. Hiç emmek istemiyorsa uykudan uyandığında uykulu haldeyken hemen emdirebilirsin. Günlük bez sayın aynı sekılde devam edıyorsa telaşlanacak bir durum yok