Naçizane Tavsiye Uyku Gerilemesi

70 görüntüleme
Damla A. .

Damla A. ..

6 Mart 2026 22:36
Anneler merhaba. Oğlum yeni 5 aylık oldu. 1 ay önce 4. Ay uyku gerilemesi yaşıyorduk. Saatte bir uyanıyordu sonra iki satte bir geri uyumuyordu pozisyon bulamiyordu cok yorucu ve yıpratıcı bir ay geçirdim. Çare arıyordum ve diştir belki diyerek yatmadan önce zeytinyağı karanfil yapıyorum,rutinine kas ağrısidir diyerek bebek yağıyla masaj ekledim,benim yanımda rahat yatıyordu diye yatağı önce sıcak su torbasıyla ısıttım ve son olarak benim yatağıma benzesin diye yatağını yükselttim ve çok güzel sonuçlar aldım. Sizinle de paylaşmak istedim eminim ki benim gibi çare arayan anneler vardır.
E

Esra A. ..

6 Mart 2026 22:41
[Merhabalar..bizde](Merhabalar..bizde) 5,5 aylığız [..iki](..iki) saatte bir kalkıyor bu durum normal mı yaa?Daha uzun uyumaz gerekirken neden sık uyanıyor anlamıyorum ..Aç bırakmıyorum aç değil altı kuru gazı yok ama bu süreç düzelir mi yoksa böyle devam mi edicek 🥹(diş için diş jeli de sürüyorum hatta )
Damla A. .

Damla A. ..

6 Mart 2026 22:46

Esra Aslan

[Merhabalar..bizde](Merhabalar..bizde) 5,5 aylığız [..iki](..iki) saatte bir kalkıyor bu durum normal mı yaa?Daha uzun uyumaz gerekirken neden sık uyanıyor anlamıyorum ..Aç bırakmıyorum aç değil altı kuru gazı yok ama bu süreç düzelir mi yoksa böyle devam mi edicek 🥹(diş için diş jeli de sürüyorum hatta )

Bizde aynı şekilde yaşadık 1 ay sürdü gozlemledigim kadarıyla rahat etmiyordu ve bu dediklerimi yapınca verimli sonuç aldim denemenizi tavsiye ediyorum
E

Esra A. ..

6 Mart 2026 22:49
Uykuya nasıl geçiş yapıyor peki bebeğiniz ?Emzirerek mi yoksa kendisi mi uyuyor ??bir yerde ben hata yapıyor olabilirim 😅
Damla A. .

Damla A. ..

6 Mart 2026 22:53
Bir göğüste gevseyene kadar emziriyorum sonra gaz çıkarıyorum sonra diğer göğüste istediği kadar emip dalıyor ara ara kontrol ediyorum ağzında gevsetmisse bırakmıyorum o sırada sıcak su torbasiyla yatağını isitiyorum normalde yan yatırmaya alistirmisti ama bu dönemde yüz üstü yatmayı sevdiğini anladim o şekilde de bırakıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir