Müzikle Uyku

144 görüntüleme
Bengül A.

Bengül A.

15 Haziran 2026 12:11
Oğlum 14 aylık ve uyku müzi açoyorum uyurken uyuduktan sonra kapatıyorum. Müziği nasıl kesebilirim? Yavaş yavaş müziksizmuyutmaya geçirmek istiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim. 﫠
M

Melike M.

15 Haziran 2026 12:52
Oğlum 18 aylık hala uykuya götürdüğümde ilk 5 dk açarım bende.Uykuya geçmesi gerektiğini anlıyor ninni sayesinde.Ben sorun etmiyorum ama etmiş olsam şöyle yapardım kesin.Sesini kademeli olarak kısarak [alıştırabilirsiniz.ilk](alıştırabilirsiniz.ilk) gün 10. Kademede açıksa 2.gün 8.kademeye çekin.Git gide kısıık seste açarak bıraktırın
Bengül A.

Bengül A.

15 Haziran 2026 13:11
Melike Molla
Oğlum 18 aylık hala uykuya götürdüğümde ilk 5 dk açarım bende.Uykuya geçmesi gerektiğini anlıyor ninni sayesinde.Ben sorun etmiyorum ama etmiş olsam şöyle yapardım kesin.Sesini kademeli olarak kısarak [alıştırabilirsiniz.ilk](alıştırabilirsiniz.ilk) gün 10. Kademede açıksa 2.gün 8.kademeye çekin.Git gide kısıık seste açarak bıraktırın
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bemde öyle düşünüyorum. Ne bileyim sürekli müzikle uykuya geçince normal uyuyamazmış gibi geliyor
M

Melike M.

15 Haziran 2026 13:23
Bengül Aytekin
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bemde öyle düşünüyorum. Ne bileyim sürekli müzikle uykuya geçince normal uyuyamazmış gibi geliyor
Benim oğlum müziksizde uyuyabiliyor ama bir kaç kere telefonum yanımda degildi denemiştik yani uyumuştu.Sizinki eğer müziksiz hiç uyumuyorsa siz kesin bir an önce.
Bengül A.

Bengül A.

15 Haziran 2026 13:32
Melike Molla
Benim oğlum müziksizde uyuyabiliyor ama bir kaç kere telefonum yanımda degildi denemiştik yani uyumuştu.Sizinki eğer müziksiz hiç uyumuyorsa siz kesin bir an önce.
Denemedim açıkcası tek
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir