Müzikle Uyku
144 görüntüleme

Bengül A.
15 Haziran 2026 12:11
Oğlum 14 aylık ve uyku müzi açoyorum uyurken uyuduktan sonra kapatıyorum. Müziği nasıl kesebilirim? Yavaş yavaş müziksizmuyutmaya geçirmek istiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.
M
Melike M.
15 Haziran 2026 12:52
Oğlum 18 aylık hala uykuya götürdüğümde ilk 5 dk açarım bende.Uykuya geçmesi gerektiğini anlıyor ninni sayesinde.Ben sorun etmiyorum ama etmiş olsam şöyle yapardım kesin.Sesini kademeli olarak kısarak [alıştırabilirsiniz.ilk](alıştırabilirsiniz.ilk) gün 10. Kademede açıksa 2.gün 8.kademeye çekin.Git gide kısıık seste açarak bıraktırın

Bengül A.
15 Haziran 2026 13:11
Oğlum 18 aylık hala uykuya götürdüğümde ilk 5 dk açarım bende.Uykuya geçmesi gerektiğini anlıyor ninni sayesinde.Ben sorun etmiyorum ama etmiş olsam şöyle yapardım kesin.Sesini kademeli olarak kısarak [alıştırabilirsiniz.ilk](alıştırabilirsiniz.ilk) gün 10. Kademede açıksa 2.gün 8.kademeye çekin.Git gide kısıık seste açarak bıraktırın
M
Melike M.
15 Haziran 2026 13:23
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bemde öyle düşünüyorum. Ne bileyim sürekli müzikle uykuya geçince normal uyuyamazmış gibi geliyor

Bengül A.
15 Haziran 2026 13:32
Benim oğlum müziksizde uyuyabiliyor ama bir kaç kere telefonum yanımda degildi denemiştik yani uyumuştu.Sizinki eğer müziksiz hiç uyumuyorsa siz kesin bir an önce.
Yükleniyor...