Mustela Stelatopia

217 görüntüleme
B

Begüm A.

1 Şubat 2026 12:12
Mustela stelatopia krem kullanan var mı egzama ve kaşıntı için iyi geldi mi ?
Afranur K.

Afranur K.

1 Şubat 2026 12:15
Tahrişe bağlı kızarıklar ve yüzü kuruluğunda işe yaradı.

Ama tükürüğe bağlı çene altı ve boyundaki kızarıklıklarını geçirmedi, orayı kurutup havalandırmak ve krem sürmeme rağmen azalmadı
M

Muazzez Ş.

1 Şubat 2026 12:46
Benim bebeğime iyi geldi, memnun kaldım fakat egzama ya da alerji için tek başına yeterli değil. Nemlendirici kremi cilt bariyerini güçlendirmek için olarak kullanıyorum
B

Begüm A.

1 Şubat 2026 12:47

Muazzez Şeyhun

Benim bebeğime iyi geldi, memnun kaldım fakat egzama ya da alerji için tek başına yeterli değil. Nemlendirici kremi cilt bariyerini güçlendirmek için olarak kullanıyorum

Ekstra ne kullandınız peki kortizonlu krem mi
B

Begüm A.

1 Şubat 2026 12:48

Afranur Keskin

Ama tükürüğe bağlı çene altı ve boyundaki kızarıklıklarını geçirmedi, orayı kurutup havalandırmak ve krem sürmeme rağmen azalmadı

Oralar için dalinin nemlendirici likit pudrası var onu kullanıyorum biraz söndürüyor ama süt filan akıyo damlıyo geri kızarıyor maalesef
Afranur K.

Afranur K.

1 Şubat 2026 12:52
Yani biz tam 4 aylığız eli sürekli ağzında o ıslaklığı maalesef sürekli engelleyemitorum, kremler vs. De işe yaramadı ben de sadece çok kötüye gitmeyecek kadar kızarmasını engelleyebiliyorum sadece
B

Begüm A.

1 Şubat 2026 13:04

Afranur Keskin

Yani biz tam 4 aylığız eli sürekli ağzında o ıslaklığı maalesef sürekli engelleyemitorum, kremler vs. De işe yaramadı ben de sadece çok kötüye gitmeyecek kadar kızarmasını engelleyebiliyorum sadece

Biz de 4 aylığız tam alerji kaynaklı muhtemelen test sonuçlarını bekliyoruz bakalım
B

Begüm A.

1 Şubat 2026 13:08
Molien marka kullandım bitti krem çok memnun kalmadım o yüzden bir de mustela deneyeceğim
G

Gamze V.

1 Şubat 2026 13:43

Afranur Keskin

Bende de durum aynı şekildeydi, boynu için mustelanın pişik önleyici kremini sürüyorum geçiriyor. Elinizde varsa deneyebilirsiniz.
Betül E.

Betül E.

1 Şubat 2026 17:58
Merhaba bizde egzama vardı kullandık iyi geldi ancak ileri düzeyse gelmeyebilir. Nemlendirmesi çok iyi yağlı bir yapısı var arada da mustelenaın bebek yağı ile masaj yapıyorum oda iyi geldi kuruluğuna🌺
B

Begüm A.

1 Şubat 2026 19:21

Betül Erdoğan

Merhaba bizde egzama vardı kullandık iyi geldi ancak ileri düzeyse gelmeyebilir. Nemlendirmesi çok iyi yağlı bir yapısı var arada da mustelenaın bebek yağı ile masaj yapıyorum oda iyi geldi kuruluğuna🌺

Yani bazen çok şiddetleniyor kaşımaya falan çalışıyor ama bazen de sönük oluyor ben de ikisini berabe rkullanayım bir
Betül E.

Betül E.

1 Şubat 2026 19:43

Begüm Aksoy

Yani bazen çok şiddetleniyor kaşımaya falan çalışıyor ama bazen de sönük oluyor ben de ikisini berabe rkullanayım bir

Begüm hanım bizde hiç bir şey kalmadı birlikte kullanınca
B

Begüm A.

1 Şubat 2026 20:51

Betül Erdoğan

Begüm hanım bizde hiç bir şey kalmadı birlikte kullanınca

Ay umarım bizde de işe yarar
Betül E.

Betül E.

1 Şubat 2026 20:51

Begüm Aksoy

Ay umarım bizde de işe yarar

Umarım❤️🙏🏻
H

Hande N. E.

1 Şubat 2026 21:18
Bize iyi gelmedi biz kullandık ama faydasını gormedik
B

Begüm A.

1 Şubat 2026 21:23

Hande Nur Erten

Bize iyi gelmedi biz kullandık ama faydasını gormedik

Egzamanın nedeni neydi peki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir