Mustela Stelatopia
217 görüntüleme
B
Begüm A.
1 Şubat 2026 12:12
Mustela stelatopia krem kullanan var mı egzama ve kaşıntı için iyi geldi mi ?

Afranur K.
1 Şubat 2026 12:15
Tahrişe bağlı kızarıklar ve yüzü kuruluğunda işe yaradı.
Ama tükürüğe bağlı çene altı ve boyundaki kızarıklıklarını geçirmedi, orayı kurutup havalandırmak ve krem sürmeme rağmen azalmadı
Ama tükürüğe bağlı çene altı ve boyundaki kızarıklıklarını geçirmedi, orayı kurutup havalandırmak ve krem sürmeme rağmen azalmadı
M
Muazzez Ş.
1 Şubat 2026 12:46
Benim bebeğime iyi geldi, memnun kaldım fakat egzama ya da alerji için tek başına yeterli değil. Nemlendirici kremi cilt bariyerini güçlendirmek için olarak kullanıyorum
B
Begüm A.
1 Şubat 2026 12:47
Benim bebeğime iyi geldi, memnun kaldım fakat egzama ya da alerji için tek başına yeterli değil. Nemlendirici kremi cilt bariyerini güçlendirmek için olarak kullanıyorum
B
Begüm A.
1 Şubat 2026 12:48

Afranur K.
1 Şubat 2026 12:52
Yani biz tam 4 aylığız eli sürekli ağzında o ıslaklığı maalesef sürekli engelleyemitorum, kremler vs. De işe yaramadı ben de sadece çok kötüye gitmeyecek kadar kızarmasını engelleyebiliyorum sadece
B
Begüm A.
1 Şubat 2026 13:04
Yani biz tam 4 aylığız eli sürekli ağzında o ıslaklığı maalesef sürekli engelleyemitorum, kremler vs. De işe yaramadı ben de sadece çok kötüye gitmeyecek kadar kızarmasını engelleyebiliyorum sadece
B
Begüm A.
1 Şubat 2026 13:08
Molien marka kullandım bitti krem çok memnun kalmadım o yüzden bir de mustela deneyeceğim
G
Gamze V.
1 Şubat 2026 13:43

Betül E.
1 Şubat 2026 17:58
Merhaba bizde egzama vardı kullandık iyi geldi ancak ileri düzeyse gelmeyebilir. Nemlendirmesi çok iyi yağlı bir yapısı var arada da mustelenaın bebek yağı ile masaj yapıyorum oda iyi geldi kuruluğuna🌺
B
Begüm A.
1 Şubat 2026 19:21
Merhaba bizde egzama vardı kullandık iyi geldi ancak ileri düzeyse gelmeyebilir. Nemlendirmesi çok iyi yağlı bir yapısı var arada da mustelenaın bebek yağı ile masaj yapıyorum oda iyi geldi kuruluğuna🌺

Betül E.
1 Şubat 2026 19:43
Yani bazen çok şiddetleniyor kaşımaya falan çalışıyor ama bazen de sönük oluyor ben de ikisini berabe rkullanayım bir
B
Begüm A.
1 Şubat 2026 20:51
Begüm hanım bizde hiç bir şey kalmadı birlikte kullanınca

Betül E.
1 Şubat 2026 20:51
Ay umarım bizde de işe yarar
H
Hande N. E.
1 Şubat 2026 21:18
Bize iyi gelmedi biz kullandık ama faydasını gormedik
B