Mustela Şampuan Cok mu Kuru
269 görüntüleme
E
Esra Y.
25 Mayıs 2026 08:55
Merhaba kizim 14 aylik doğduğundan beri mustela kullanıyoruz. Ama saçında konaklar var hala arkadaşım o kuruluyor olabilir uni baby şampuan dene dedi. Kullanan var mi ve siz hangi sampuanlari kullanıyorsunuz bu durum icin

Hatice E.
Premium Üye
25 Mayıs 2026 08:59
Bende ilk doğduğunda mustela kullanıodum ama konaklara çözüm olmadı bebeğim 3 aylık İncia marka aldım 3-4 yıkamada çok fark etti tavsiye ederim.
G
Gizem Y.
25 Mayıs 2026 09:22
Bizde başka kullanıyorduk. Sürekli konak çıkıyordu. Mustela kuruttu çıkmasını engelledi gibi. Kuru yapıyor yani evet ama sanırım konakta iyi bişey.
B
Berivan A.
Premium Üye
25 Mayıs 2026 09:25
Merhabalar benim kızımda 14 aylık oldu aynen bende mustela kullanıyordum fakat cildi aşırı kuru oluyordu bir yakınımın tavsiyesiyle uni baby markasına geçtik çok iyi geldi kızımın cildine isterseniz sizde deneyin

Göktenur B.
25 Mayıs 2026 09:30
Bende ilk doğduğunda Sebamed kullanıyordum çok fazla konağı vardı zeytinyağ sürüp taramıştim ama genede geçmemişti Bioderma bebek şampuanıni aldım ilk yıkamada kendiliğinden konakları kaldırdı ben sadece taradım biraz pahalı bı şampuan ama oldukça bereketli 7 ay oldu alalı iki oğluma kullanıyorum iki güne bir banyo yaparlar anca bitmek üzere
S
Sena S.
25 Mayıs 2026 09:34
Ben doğduğundan beri siveno kullanıyorum çok memnunum hiç kurutmuyor kokusu da çok yok temiz içerikli
E
Esra T. ..
25 Mayıs 2026 10:49
Bioderma kullanıyorum ben. Mustela kurutuyor
O
Ozlem
25 Mayıs 2026 11:04
Uni baby nin içeriği temiz değil diye biliyorum. Ecowell bebeğimin konakarına iyi gelmişti çok güzel kokuyor

Fatma A. U.
25 Mayıs 2026 11:31
Mustela bize iyi gelmedi en başından beri uni bayb kullanıyoruz
E
Esra Y.
25 Mayıs 2026 12:24
O zaman uni baby deneyeceğim. Aldım çünkü. İse yaramazsa bioderma ve ecowelli sırayla denerim. Cok tesekkur ederim yanitlariniz için. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebelerimizi.
Yükleniyor...