Mustela Pişik Kremini Yedi
82 görüntüleme
G
Gülşen A.
Premium Üye
28 Mart 2026 11:35
Merhaba kızım 11 aylık oyun oynarken oyuncaklarının arasına mustela pişik kremi düşmüş 3 dk yalnız bıraktım. Döndüğümde ağzı üstü başı krem olmuştu. Dudağında da olduğu için yediğini düşünüyorum ama ne kadar yedi bilmiyorum. Olayın üstünden 2 saat geçti keyfi iyi. Bir sorun olur mu

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye28 Mart 2026 11:35
Merak etmeyin, çoğu pişik kremi bebekler için nispeten güvenlidir. Ancak yine de bir doktora danışmanızda fayda var.
Bebekler bazen ağızlarına her şeyi sokabilirler. Bu tür durumlarda hemen sakin kalmak ve aşağıdaki adımları takip etmek önemlidir:
1. Bebeğinizi gözlemleyin: 2 saat geçmiş ve bebeğinizin keyfi iyiymiş. Devamında kusma, ishal, huzursuzluk gibi belirtiler olup olmadığını izleyin.
2. Doktorunuza başvurun: Herhangi bir belirti görmeseniz bile doktorunuza durumu bildirin. Doktorunuz size daha detaylı bilgi verebilir ve gerekli tavsiyelerde bulunabilir.
3. Bebeğinizin ağız çevresini temizleyin: Krem kalıntılarını temizlemek için yumuşak bir bez ve ılık su kullanın.
Mustela pişik kremi genellikle cildin dış yüzeyinde kullanılmak üzere formüle edilmiştir. İçerdiği maddeler genellikle bebekler için güvenlidir, ancak yutulması önerilmez.
Eğer bebeğinizde şu belirtilerden herhangi biri görülürse acil olarak doktora başvurmanız gerekir:
Kusma
İshal
Huzursuzluk
Ateş
* Nefes almada zorluk
Unutmayın ki her bebek farklıdır ve doktorunuz size en doğru tavsiyeyi verecektir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Pişik Kremi
2. Pişik
3. Pişik
Bebekler bazen ağızlarına her şeyi sokabilirler. Bu tür durumlarda hemen sakin kalmak ve aşağıdaki adımları takip etmek önemlidir:
1. Bebeğinizi gözlemleyin: 2 saat geçmiş ve bebeğinizin keyfi iyiymiş. Devamında kusma, ishal, huzursuzluk gibi belirtiler olup olmadığını izleyin.
2. Doktorunuza başvurun: Herhangi bir belirti görmeseniz bile doktorunuza durumu bildirin. Doktorunuz size daha detaylı bilgi verebilir ve gerekli tavsiyelerde bulunabilir.
3. Bebeğinizin ağız çevresini temizleyin: Krem kalıntılarını temizlemek için yumuşak bir bez ve ılık su kullanın.
Mustela pişik kremi genellikle cildin dış yüzeyinde kullanılmak üzere formüle edilmiştir. İçerdiği maddeler genellikle bebekler için güvenlidir, ancak yutulması önerilmez.
Eğer bebeğinizde şu belirtilerden herhangi biri görülürse acil olarak doktora başvurmanız gerekir:
Kusma
İshal
Huzursuzluk
Ateş
* Nefes almada zorluk
Unutmayın ki her bebek farklıdır ve doktorunuz size en doğru tavsiyeyi verecektir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Pişik Kremi
2. Pişik
3. Pişik
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
A
Arzu.G
Premium Üye
28 Mart 2026 11:40
114 ü arayıp ilaç ismi ve yediği miktarı söyleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz yonlendirirler sizi. ulusal zehir danışma merkezi

Emel C.
28 Mart 2026 12:18
Benim bebegimde tanık kremini yemişti çok az birsey olmadı gece çok geç bi saat olduğu için eczaneye danışmıştım pisik kremleri bebek şampuanları bunları göz önende bulundurarak geliştiriliyor bence bir sorun olmaz ama siz yinede gözlemleyin aklınıza yatmazsa hastaneye öyle gidersiniz ama bana sorarsanız korkulacak birsey yok
G
Gülşen A.
Premium Üye
28 Mart 2026 12:23
Benim bebegimde tanık kremini yemişti çok az birsey olmadı gece çok geç bi saat olduğu için eczaneye danışmıştım pisik kremleri bebek şampuanları bunları göz önende bulundurarak geliştiriliyor bence bir sorun olmaz ama siz yinede gözlemleyin aklınıza yatmazsa hastaneye öyle gidersiniz ama bana sorarsanız korkulacak birsey yok

Emel C.
28 Mart 2026 12:26
Şimdi zehir danışma hattını aradım herhangi bir semptom olmasını beklemeden en yakın acile götürün dediler o yüzden birtık endişelendim ama aslında 3 saat geçti ve hiçbir problem yok neşesi yerinde ama bilemedim tabii ki
Yükleniyor...