Multivitamin
103 görüntüleme
E
Elif ..
16 Mart 2026 12:57
Sevgili anneler, emzirme döneminde takviye amaçlı hangi multivitamin mineral kullandınız
A
Ayse G.
16 Mart 2026 13:00
Ocean mummy önermişti doktor bana, ben memnundum. Buna ek solgar gentle iron ve solgar efa kullandım
E
Elif ..
16 Mart 2026 13:02
Biz ocean kullandık, kullanımı da kolay içinde d3 ve zeytinyağı var. 9. Ay kan tahlilleri de gayet iyi geldi d vit için
Siz herhangi bir takviye kullandınız mı, onu merak ettim aslında. Kendim hamilelikte kullandığım ocean mummy'e devam ettim. Alternatif var mı diye bakıyordum
G
Gökçin N.
16 Mart 2026 13:03
İ-mom latte ve d vitamini kullanıyorum
A
Ayse G.
16 Mart 2026 13:04
Ayy bir öncekine yazdım sandım affedersiniz
E
Elif ..
16 Mart 2026 13:09
İ-mom latte ve d vitamini kullanıyorum
E
Elif ..
16 Mart 2026 13:09
Ayy bir öncekine yazdım sandım affedersiniz

Afranur K.
16 Mart 2026 13:15
Demir çok önemli aslında hem emzirdiğiniz hem de lohusalık için, ben değerlerim hızlı yükselsin diye gynoferrosanol kullandım uzun bir süre, kabızlık durumuna dikkat edin ama mutlaka yeşillik ve bol su tüketin. Daha sonra solgar gentle iron ile devam ediyorum şu an çünkü yükselttim seviyesini kontrol altında tutuyorum. Bebeğinizin demir seviyesi de biliyorsunuz 4. Aya kadar size bağımlı dikkat etmenizi öneririm.
D vit. (D2k3 formu) kullanıyorum.
Kompleks B vit. ( Nbl nin dil altından emilen foru var içinde folik asit vs. De var onu kullanıyorum)
Ben ekstra magnezyum da kullanıyorum ama bunun amacı huzursuz bacak send. Mevcut bende kaslarımda ağrı ve kasılmalar oluyor bunu azaltmak için kullanıyorum. Bağırsak hareketliliğine de yardımcı oluyır.
D vit. (D2k3 formu) kullanıyorum.
Kompleks B vit. ( Nbl nin dil altından emilen foru var içinde folik asit vs. De var onu kullanıyorum)
Ben ekstra magnezyum da kullanıyorum ama bunun amacı huzursuz bacak send. Mevcut bende kaslarımda ağrı ve kasılmalar oluyor bunu azaltmak için kullanıyorum. Bağırsak hareketliliğine de yardımcı oluyır.
T
Tugba C.
16 Mart 2026 14:57
Ocean mummy kullandkm efa mom kullandim
Yükleniyor...