Mukuslu ve Pütürlü Kaka

141 görüntüleme
A

Ayşenur A.

4 Ağustos 2025 18:18
Oğlum 1.5 aylık mukuslu ve pütürlü kaka yapıyor. Bunun yanında sürekli hapşırma öksürük ve hırıltılı nefes alıp verme var . Neden olabilir
Rümeysa E. .

Rümeysa E. ..

4 Ağustos 2025 18:19
Cildinde herhangibir kızarıklık döküntü var mı
A

Ayşenur A.

Ara ara ağız kenarlarında oluyor
A

Aleyna E. Y.

benimde bebeğim mukuslu yapıyordu fakat doktor sorun olacağını belirtmemişti rengide önemli tabiki ama doktor kontrolünde bi görüş istersen burun temizliğide çok önemli nefes alıp vermesi için
Rümeysa E. .

Rümeysa E. ..

4 Ağustos 2025 18:20
Mukus eğer ki çok yoğun ise doktorunuza danışmanızı öneririm
A

Ayşenur A.

4 Ağustos 2025 18:37
Mukusu çok fazla yoğun. Rengi sarı kakasının. Burun temizliği ne kadar yapsam da yine hep hırıltılı
M

Meryem T. ..

5 Ağustos 2025 18:41
Alerjiden kaynaklı olabilir mi benm oğlumun alerjisi o dönemde kendini göstermişti ve ben hepsini kestikten sonra düzelmişti daha sonra alerji testi yaptığımda ise alerjisi çıkmıştı sizde bir deneyin isterseniz yada doktorunuzdan yeşil alan açmasını isteyin ve bir çocuk alerji bölümüne gösterin süt ve süt ürünleri yumurta alerjisi olabilir yani bizde öyleydi
A

Ayşenur A.

5 Ağustos 2025 18:43
Meryem hanım bizde öyle düşünüyoruz randevu aldım. Çocuk doktoruna götüreceğim o zaman doktora anlatıcam. Muhtemelen alerjisi var gibi. Ben şuan süt ve süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum. En azından o huzursuzluğumuz ve pütürlü kakamız azaldı. Mukuslu kaka hala devam ediyor
N

Nazlı Ö. ..

6 Ağustos 2025 23:41
Ayşenur hanım geçmiş olsun, yeterli protein alıyor musunuz? Örneğin her sabah iki yumurta öğlen köfte aksam et ürünleri vs. Mumuslu ve pütürlü kaka için protein çok faydalı kendim denemiştim. Size de tavsiye ederim belki işe yarar iki üç gün denemeye çalışın. 🌸
A

Ayşenur A.

7 Ağustos 2025 02:53
Nazlı hanım çok teşekkür ederim. Evet aslında canım sürekli kırmızı et istiyor yiyorum açıkcası ama bir değişiklik görmedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir