Mukuslu Sulu Kaka

113 görüntüleme
G

Gizem O.

11 Eylül 2025 22:07
Merhaba oğlum 2 aylık, 1.aydan itibaren kakası günde 1 defaya dönmüştü. Şimdi 3 gündür günde 4-5 defa hafif sulu ve mukuslu kaka yapıyor. 2. Ay kontrolümüz vardı doktoruna sordum olur dedi ama yinede tekrar götürüp tahlil verdirmeme gerek var mı?
A

Arife

12 Eylül 2025 02:35
Merhaba alerjisi olabilir tahlil yaptırın isterseniz benim oğlumda da var süt ve süt ürünlerine yumurta ya alerjisi var diyet yapıyorum
G

Gizem O.

12 Eylül 2025 03:13
Çok teşekkürler, nasıl ve kaçıncı ayda farkettiniz?
A

Arife

12 Eylül 2025 14:52
2 aylık ken kanlı mukuslu kaka yaptı 3 4 kere doktor direk kesti süt ve süt ürün ve yumurta çok kan geldi için inek ettin yeme dedi ve o günden sonra daha da gelmedi doktor 1 yaşına gelmeden atlatır dedi aynı olayı yengem de yaşadı 5 aylık ken yavaş yavaş yemeye başladı doktorumuzun aynı bana da öyle dedi 5 aylık ken deneriz dedi
E

Elif S.

12 Eylül 2025 16:10
allerji için özellikle kakada kan önemli.
diş döneminde fazla salya /mukus yuttuğu için kakada mukus olabilir, aynı şekilde diş dönemi günlük gaita sayısı artabilir. biz günde 8defaya kadar yapıyorduk
önemli olan çocuğun keyfi huzuru rahat olup olmadığı ve ateşi belki de. her şey yolunda, tek sorun kakadaki bu bulgular ise; altından hiç bir şey çıkmayabilir/tamamen normal olabilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir