Mukuslu Kaka Enfeksiyon mu Alerjmi
124 görüntüleme
E
Elif K.
19 Haziran 2025 18:57
3.5 aylık bebeğim var anne sütü ve mama destekli gittik hep..günde 1 sefer kakasını muhallebi kıvamında yapıyordu fakat 3 4 gündür günde üç dört sefer ishal şeklinde yapmaya başladı hafif kusmaları oldu..doktorumla görüştüm probiyotik damla motis şurup ve ishal maması önerdi..ishal mamasını 2 sefer verdim kakası katılaştı tekrar kullandığım mamaya döndüm katılaşınca ..sabah yeşil mukuslu bir kaka yaptı..tekrar doktorla görüşünce önemli olan kan görülüp görülmemesi dedi takip edelim dedi..çok ikilemde kaldım acaba süt alerjisi olabilir mi..yüzünde bir kaç tane benek gibi sivilce çıkıyor ama vücudunda herhangi bir şey yok ve çok huysuz bu ara..

Begüm T.
19 Haziran 2025 19:44
Bence sivilceler sıcaktan olabilir kaka içinde rengi önemli bence bazen sümüksü olabiliyor bazen normal olabiliyor bir problem oluşturmaz gibi geldi ama emin değilim

Begüm T.
19 Haziran 2025 19:53
Süt ürünlerini çok tüketiyor musunuz
E
Elif K.
19 Haziran 2025 19:55
Bende emin olamadım çok tereddütteyim takip edeceğim bebeğim de çok huzursuz.. doktorumuz da kan olması önemli dedi sümüksü olması değil ..çok fazla tükeetmiyprum açıkçası

Begüm T.
19 Haziran 2025 20:16
Hiçbir şey olmaz korkma dua et kakasını yapıyor kabız olan bebek daha kötü
Diş çıkarıyor olabilir yavaş yavaş atak haftası olabilir ya da sen stresliden ona da geçiyor olabilir
Diş çıkarıyor olabilir yavaş yavaş atak haftası olabilir ya da sen stresliden ona da geçiyor olabilir
E
Elif K.
19 Haziran 2025 20:36
Vallahi öyle ishal mamasını kullandım hemen kakası katılaştı hatta biraz zorlandığını gördüm hemen bıraktım..diş etlerine de baktım evet o da aklıma geldi ama herhangi bir şey yok..atak haftası olabilir belkide evet takip edip tekrardan yazacağım🙂 teşekkür ederim