Mukuslu Kaka

87 görüntüleme
E

Elif A.

Premium Üye
1 Nisan 2026 21:13
Kızım 6 aylık nerdeyse doğduğundan itibaren mukuslu kakası var neden olur anlamıyorum
Afranur K.

Afranur K.

1 Nisan 2026 21:18
Sizi okuduktan sonra instagrama girmiştim , karşıma bu çıktı belki işinize yarar;

https://www.instagram.com/reel/DWmSvtGglVL/?igsh=MXUzb3J6OWphemN0bQ==
E

Elif A.

Premium Üye
1 Nisan 2026 21:19
Afranur Keskin
Sizi okuduktan sonra instagrama girmiştim , karşıma bu çıktı belki işinize yarar;

https://www.instagram.com/reel/DWmSvtGglVL/?igsh=MXUzb3J6OWphemN0bQ==
Teşekkür ederiim
D

Duygu

3 Nisan 2026 04:56
Alerji olabilir. Benim bebeğim de mukus ile başlayıp Kakada kana dönmüştü. Kaka fotorafı ile Doktora başvurun bence mutlaka.
E

Elif A.

Premium Üye
3 Nisan 2026 08:21
Duygu
Alerji olabilir. Benim bebeğim de mukus ile başlayıp Kakada kana dönmüştü. Kaka fotorafı ile Doktora başvurun bence mutlaka.
Ne zaman yaşadınız peki süreciniz anlatır mısınız ne zaman başladı neye alerjisi var
H

Hava E.

3 Nisan 2026 08:49
Benim oğlumda 4 aylık ve doğduktan bu yana kadar mukuslu kaka yapıyor ve hastaneye götürdüm hoca enfeksiyon olduğunu söyledi
E

Elif A.

Premium Üye
3 Nisan 2026 08:55
Hava Erden
Benim oğlumda 4 aylık ve doğduktan bu yana kadar mukuslu kaka yapıyor ve hastaneye götürdüm hoca enfeksiyon olduğunu söyledi
Ne enfeksiyonundan bahsettiler acaba.Benim kızım da öyle. Zaten 10 günde bir kaka yapıyordu o da mukuslu oluyordu. Uzun süre yapmadığı için diye düşünüldü. Ama şimdi de ek gıda sürecindeyiz kaka sıklığı arttı ama mukus devam ediyor
H

Hava E.

3 Nisan 2026 09:04
Doktor demedi ne enfeksiyonu diye ben 3 4 defa kaka bezini değiştiriyorum
D

Duygu

3 Nisan 2026 10:11
Süt alerjisi var kızımın. Doğduğunda beri kakası mukuslu idi. Bir gün kan gördük. Hemen doktora götürdük. Zaten fotoğrafı görünce doktor anladı. Ancak ek tahliller ve ultrason yapıldı. Kakada görmediğimiz zamanlar da gizli kan varmış. Bağırsak ultrasonu da temiz çıktı. Alerji olduğu kesinleşti. Ardından çok sıkı diyete başladım. Kızım 4 aylıkken ancak fark edildi. Şu an 6.5 aylık.
H

Hava E.

4 Nisan 2026 07:47
İnek sütü ürünlerinden de olabilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir