Mukuslu Kaka

120 görüntüleme
R

Rümeysa

27 Mart 2026 12:10
Bebeğim ilk defa kakasını sümüksü yaptı. Açık kahve pütürlü ama mukusda var 66 günlük bebeğim. Neden olur o?
H

Hilal A.

27 Mart 2026 12:56
Bildiğim kadarıyla tazyikli sütten dolayı öyle oluyor, kızımda da aynısı olmuştu
R

Rümeysa

27 Mart 2026 14:04
Hilal Aygın
Bildiğim kadarıyla tazyikli sütten dolayı öyle oluyor, kızımda da aynısı olmuştu
Bamya yemeği yemiştim o da yapar mı
H

Hilal A.

27 Mart 2026 14:08
Tabiiki hayır, yediklerimizin faydası bebeklerimize geçer ama yapısı geçmez, benim bebeğimde tazyikli sütten ve önsüt son süt olayında önsütü fazla aldığı için olmuştu belki aynı durumdan olmuş olabilir veya diş çıkarma dönemi bağırsak hassasiyeti vs de olabilir ama kan, çok kötü koku aşırı huzursuzluk yoksa korkulacak bir şey yok ☺️
E

Ebru ..

27 Mart 2026 14:33
Rota aşısı yaptırmışmıydınız
R

Rümeysa

27 Mart 2026 15:25
Ebru
Rota aşısı yaptırmışmıydınız
Evet 4. Gün bugün
R

Rümeysa

27 Mart 2026 15:25
Hilal Aygın
Tabiiki hayır, yediklerimizin faydası bebeklerimize geçer ama yapısı geçmez, benim bebeğimde tazyikli sütten ve önsüt son süt olayında önsütü fazla aldığı için olmuştu belki aynı durumdan olmuş olabilir veya diş çıkarma dönemi bağırsak hassasiyeti vs de olabilir ama kan, çok kötü koku aşırı huzursuzluk yoksa korkulacak bir şey yok ☺️
Evet sütümde tazyikte var
S

Seda Ö.

27 Mart 2026 16:47
5 dk emzirin gazını çıkarttın öyle öyle geçer merak etmeyin o beyaz küçük parçacıklarda anne sütünden oluyo kakasında
E

Ebru ..

28 Mart 2026 09:08
Rümeysa
Evet 4. Gün bugün
Sizde aşının yan etkileri oldu mu acaba halsizlik uyku hali huzursuzluk vs. Bizimde 4. Gün mukuslu kaka geliyor
R

Rümeysa

29 Mart 2026 09:47
Ebru
Sizde aşının yan etkileri oldu mu acaba halsizlik uyku hali huzursuzluk vs. Bizimde 4. Gün mukuslu kaka geliyor
Evet aynıları var 1 hafta falan sürüyormuş mukuslu kaka yapması 6. Gün hala kakası öyle
E

Ebru ..

29 Mart 2026 11:24
Rümeysa
Evet aynıları var 1 hafta falan sürüyormuş mukuslu kaka yapması 6. Gün hala kakası öyle
Halsizliği falan geçti mi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir