Mukuslu Kaka

103 görüntüleme
A

Aysel K.

27 Mart 2026 05:43
Bebeğim 44 günlük. [1.ay](1.ay) kontrolüne götürdüğümüzde doktor kakasında az miktarda mukus gördü ve beni süt yumurta süt ürünleri diyetine soktu. O günden beri yaklaşık 12 gündür diyet yapıyorum ama kakada değişen bişey yok. Ki zaten az miktarda mukus var. Onun dışında bebeğimde gaz dışında bir sorun yok. Bu arada bebeğim gazını yapabiliyor sadece gazı çok(ya da ben başka bebek görmediğim için öyle geliyor 🤷🏻♀️) . Gaz damlası kullanıyoruz ve bu durumda rahatlattı bebeğimi. Yani kısaca süt alerjisi olabilecek birçok semptom yok bebeğimde kakada az miktarda mukus dışında ki o da diyete rağmen hala var (az da olsa). Diyetimden 1 hafta sonra kontrole gittiğimizde doktor bana diyete devam etmemi söyledi. Bu arada bebeğimde gaita kan hepsine bakıldı bir sorun yok. Doğduğunda (36+6da doğdu)2800 iken suan (44günlük) 4300. Kilo alımınında iyi olduğu söylendi. Kısaca kilo kaybı da yok. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Diyete devam etmeli miyim. Artık ister istemez evham yapabiliyorum ne yapacağımı da bilmiyorum.
Ş

Şifa N. V. ..

27 Mart 2026 06:04
Bebeğim ek gıdaya geçene kadar kakası hep mukusluydu, sebebinin sık beslenmeye bağlı sık kaka yapması olduğunu düşünerek hiç de doktora gitmedim şu an 1 yaşında hiçbir besin alerjisi de yok
B

Begüm A.

27 Mart 2026 07:15
Ön süt son süt dengesizliğinden de olabiliyor mııkus kendi başına alerji sebebi değil
M

Merve O.

27 Mart 2026 07:20
Lütfen diyeti kes kendine işkence yapma. Süt alerjisi diye diyer mamalara başlanan bebeğim( ki yüzü vücudu kabarıyordu sende hiç biri yok) alerji mamalarını sevmedi içmedi neler çektik başka doktor sakın kesme yumurta falan hepsini ye bu çocuk egzama senin yediğinle alakası yok dedi ve öylede oldu. Ben inanmamış ve kesmememiştim zaten
K

Kubra V.

28 Mart 2026 01:42
Benim çocuğumun kakasi da aynıydı kac tane doktora gittim bilmiyorum. Hiçbiri diyet başlamadı tek başına yeterli bir sebep değildi çünkü. Şu an mama kullanıyoruz katı gıda da var sorun ortadan kalktı. Oğlum 8 aylık epey bi suredir mukuslu değil kakasi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir