Mukuslu Kaka

59 görüntüleme
H

Hatice D. K.

27 Mart 2026 04:09
Bebeğim 15. Günden itibaren sürekli huzursuz ve gaz sancılıydı biz gaz sancısı zannetmişiz cildinde sürekli döküntü kızarıklık huzursuzluk bağırma uyku uyumama gibi şikayetlerimiz aslında hep vardı alerjiden şüpheleniyordum ara ara ama bulgular yetersizdi 40’ı çıktıktan sonra kakada mukus olmaya başladı bir gün kan geldi iki kere çizgi şeklinde çocuk doktoru alerjiye yönlendirdi henüz gidemedik ama süt ve süt ürünlerini kestim tamamen yumurtayı da ciltte döküntü kesildi ama kakada mukus hala devam ediyor. yaklaşıl 22 gündür kakasında ki mukus düzelmedi , her emmede neredeyse gürültülü kaka yapıyor günlük yaklaşık 10 kakalı bez artık başka besinlerden de şüphelenmeye başladım ne yapmam gerekiyor
Ş

Şifa N. V. ..

27 Mart 2026 05:57
Tıbbi bilgi olarak değil aynı süreci yaşamış anne gözünden yazıyorum tam 1 yaşında bebeğim

Döküntü dediğiniz şey cildin normal ölü deriyi atma süreci olabilir, yenidoğanda şeffaf kabuklanma şeklinde tüm vücutta olur ama yıkadıkça geçer,

Ek gıdaya geçene kadar kaka zaten mukuslu oluyor özellikle sık beslenen bebeklerde daha fazla gaz sebebiyle sesli kaka ve her bezden kaka alınması sürecin parçası, pişiğe dikkat edin yeterli sağlıkla büyüsün
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir