Mukuslu Kaka

58 görüntüleme
S

Selen T.

23 Mart 2026 22:58
Bebeğim 5 aylık, 2 aylıktan itibaren arada arada mukuslu kaka oluyor alerjiye dair başka her hangi bir belirti yok. ( kakada kan döküntü egzama vs.) Ben yine de 1 ay boyunca süt ve süt ürünlerini tamamen kestim ilk başlarda yok olur gibi oldu diyet yapmama rağmen mukus devam etti. Ben de diyeti bozdum mukus hala devam. Doktorumuz alerji için tek başına mukus yeterli değil diyor. Aynı durumda olan var mı neden hep mukus var ?
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

23 Mart 2026 23:05
Evet alerji için mukus yeterli değil mukus sanıyor da olabilirsiniz biraz da burnunu temizlemeyi deneyin düzenli yıkama yapın derim
T

Tülay Ö.

27 Mart 2026 01:42
Bizde aynı durumdayız inanın piskolojim bozuldu 4 aylık alerji testi negatif dışkıda nokta gibi kan görüldü popoda pişik oluyor kusma var refluden dolayı ilaç kullanılıyor 3 hafta diyet yaptım mukus tamamen gecmedi enhafta sonra diyet bozuldu çikolata sütlü tatlı yedim baya pütür oldu isal gibi diski rengi inleme gibi ses çıkarıyor test doğru sonuç vermiyorsa neden yapiliyor alerji geçirecek çözüm yok mu çünkü anne diyeti çok zor tatlı cikolta dayanamıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir