Mukuslu Kaka

50 görüntüleme
E

Edanur K.

27 Aralık 2025 09:47
Hocam bebeğim 18 günlük erkek metsil damla kullanıyorduk yoğun gazdan dolayı işe yaramayınca gaz damlasını değiştirdik ve probiyotik kullandık ilk başta yeşil mukuslu kaka yapıyordu şimdi sarı mukusluya döndü enfeksiyon belirtisi mi besin alerjisi mi bilmiyorum farklı bir şey yemedim sadece anne sütü alıyor iştahı iyi ateşi yok ne yapmalıyım dün saat 17.00 saatlerinde başladı
A

Ayşegül Ü.

27 Aralık 2025 10:04
Mukuslu kaka tek başına anlamlı değil, kakasını takip edin, kan olursa alerji işaretidir, fotoğrafını çekin, çocuk doktorunuza gittiğinizde sorarsınız. Renginin hardal sarısı olması da çok normal. Endişelenmeyin.
Ö

Özge T.

27 Aralık 2025 10:22
İnternetten kaka renklerine bakın bilginiz olsun hepsiyle ilgili. Yeşil sarı anne sütünde çok normal, dertlenmeyin ama bişeyler kullanıyorsunuz kan oluyor mu diye her seferinde kontrol edin.
Ş

Şilan D.

27 Aralık 2025 10:49
Osman hoca gaz damlası kullanmayın diyor ayrıca 18 günlük bebek de gaz? mukuslu kakaya alerji yorumu yapabilmeniz için en az 3 4 aylık olması gerekiyor diye biliyorum benim tecrübem böyleydi çoğu bebekte sümüklü kaka normal kabul edilir
E

Edanur K.

30 Aralık 2025 19:20
İnternetten detaylı araştırınca tek başına anlamlı olmadığını fark ettim kakada kan yok döküntü yok ama maalesef çok gazlı çıkardığı gaz yeterli olmuyor beslenmeme dikkat etmeme rağmen uyurken bile çığlık atarak bacaklarını karnına çekerek uyanıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir