Mukuslu Kaka

83 görüntüleme
Z

Zehra İ. ..

24 Aralık 2025 19:57
Bebeğim 3 aylık sadece anne sütü ile besleniyor. Mukuslu kakası çok oluyor. 3 gün süt ve süt ürünleri tüketmedim kakası normale döndü. Bugün yoğurt yediğimde yine kakasın da mukus vardı.inek sütüne alerjisi olduğunu sadece bu belirtiye bakarak söyleyebilirmiyiz? Vücudunda başka bir belirti yok
S

Sevgim Y. C. ..

24 Aralık 2025 20:12
Benim bebeğim de 5 aylık oldu bugün benim de yaklaşık 3. Aydan beri kakası sıvı ve mukuslu oluyordu ben de hep salyası fazla aktığı için salya yutmasına bağladım başka bir belirti yoktu ama bebeğim genel olarak huysuz ve huzursuzdu özellikle akşam saatleri 4.5 aylık olduğunda tam çenesinin altında kızarıklıklar oldu birkaç tane de vücudunda leke gibi kızarıklıklar vardı doktor egzama dedi ama ben düzenli nemlendirmeme rağmen geçmemişti 3 gün süt ürünlerini kestim düzeldi sonra tekrar yemeye başladım tekrar oluştu kızarıklıklar şimdi tekrar kestim eğer yine geçerse bir alerji uzmanına göstereceğim
H

Hande N. E.

24 Aralık 2025 20:24
Sut urunlerine karşı alerjisi olabilir. Sut ürünlerine karşi hassasiyet varsa o yapıyor mukuslu.
Z

Zehra İ. ..

24 Aralık 2025 23:45
Çok teşekkür ederim bende en kısa sürede doktora götüreyim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir