Mukuslu Kaka

98 görüntüleme
D

Demet Ş.

4 Aralık 2025 08:20
4 aylık bebeğim uzun süredir yoğun bir şekilde mukuslu kaka yapıyor burnunu ne kadar sürekli açsam burnu hemen tıkanıyo ve bu ara çok tükürüklü salyalı o yüzden mi alerji mi bi türlü anlamıyorum sadece anne sütüyle besleniyor.kakasında bi kere kan gördüm doktora gittik poposunda çatlak varmış alerji ihtimalini dışladı ama bidaha olursa alerjş bölümüne yönlendirebilirim dedi
G

Gdkmc

4 Aralık 2025 08:21
Mukuslu kaka tek başına bir şey ifade etmez bebek huzursuz değilse sorun yok
Deniz T.

Deniz T.

4 Aralık 2025 08:23
Mukuslu kaka meme reddi ciltte döküntü gecmeyen pisik bunlardan biri ya da bir kaç varsa doktorunuz tarafindan degerlendirilmesi gerek alerji yonunden
D

Demet Ş.

4 Aralık 2025 08:25
Meme reddi yok ama yüzünde ara ara kırmızılıklar çıkıyo kremle geçiyo ona da kuruluktan dedi doktor geçmeyen pişikte yok ama bu alerji meselesi çok muallak bi konu ya kimse kesin bir şey diyemiyo gibi
Deniz T.

Deniz T.

4 Aralık 2025 08:31
Maalesef oyle bagirsak tepkili alerjiler tahlillerde cıkmaz genelde deri tepkimeli alerjiler tahlillerde cikiyor. Sizde belirtilerden cogu yok muhtemelen gecici bir durum
D

Demet Ş.

4 Aralık 2025 08:35
Umarım alerji değildir hem ek gıda dönemine çok az kaldı hem de diyet yapmak desteksiz bebek büyütme sürecimde beni gerçekten zorlar diye düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir