Mukuslu Kaka

63 görüntüleme
S

Selvi A.

25 Eylül 2025 14:36
Bebeğim 35 günlük kaka rengi zaten hardal turuncu normal denildi ama ara ara kakası yoğun mukuslu oluyor sadece anne sütü alıyor suan öncesinde 1 hafta mama kullandı sarılığı vardı. Ve suan uzun dönem sarılığa sahip 3 ayına kadar sürer dedi doktoru biluribin seviyesi bdüşer de tekrar çıkar da denildi kakasının bi alakası var mı ilk çocuğum tecrübe sahibi değilim
K

Kübra ..

25 Eylül 2025 15:36
Benimde bebeğimin kakasında mukuslar oluyor çoğu zaman. 36 günlüğüz. 1.ay kontrolünde söyledim normal dedi doktor.
S

Selvi A.

25 Eylül 2025 16:27
Teşekkür ederim
Gizem K.

Gizem K.

25 Eylül 2025 16:49
Benim bebeğimin hep öyleydi doktor bu tek başına bir şeyin göstergesi değil dedi kaka renginiz de zaten olması gerektiği gibi korkmayın .
S

Saniye T.

25 Eylül 2025 17:40
Benimde bebeğim şuan 4 aylık ilk aylar bizimde aşırı mukuslu kalası oluyordu tek başına bir gösterge değil ama takipçi olmak bence önemli gürültülü kaka yapıyormu kakası ishal gibi mi geçmeyen pişik var mı gaz sancısı gibi sancı çekiyor mu kaka yaparken zorlanıyor ama sıvı kaka mı yapıyor gibi bulgular varsa süt alerjisi ihtimalinin üzerinde durabilir kendiniz ufak testler yapabilirsiniz
K

Kübra ..

26 Eylül 2025 09:37
Benim bebeğim gürültülü kaka yapıyor bu arada

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir