Mukuslu Kaka
165 görüntüleme
A
Ayşe
2 Eylül 2025 08:23
Mukuslu bazen de yeşil kaka bebekte kilo alımını yavaslatır mı sebebi ne olabılır ıdrar kulturu temız cıktı
K
Kübi Y.
2 Eylül 2025 09:28
Ayşe hanım aynı durumu yaşıyorum bir anda yeşil kaka yapmaya başladı doktor yeşil kaka bir anlam ifade etmez normal dedi bana ama neden bir anda böyle oldu size birşey dedi mi
A
Ayşe
2 Eylül 2025 10:56
Uc aylık oldu bebegim ben de anlamadım bı ongundur aynı durum var bır bır bucuk kılo alıyorken 500 gram anca aldı her beslebme sonrası gurultulu kaka basen yesıl basen notmal bazen mukuslu . İdrar kulturu calıstık temız normal dedı bır seyı yok dedı baska bı belırtı durum yok cunku
K
Kübi Y.
2 Eylül 2025 12:58
Her beslenme sonrası yapıyor benim bebeğimde kakasını başka yaşayan yok mu acaba bu durmu
S
Seray Y.
9 Eylül 2025 23:22
3 aylık bızımde 3 gundur aynı mamayla beslenıyor mamadan dolayı dıye dusunuyorum mamayı değiştiricem bakalım ne olacak
E
Ece A.
10 Eylül 2025 00:20
Benim kızım 3 aylık o da yeşil kaka yapıyor. Doktora sordum her zaman yeşil olmasa daha iyi dedi. 2 hafta kakayı takip edelim dedi ama değişen birşey yok 1 aydır böyle. Aynı zamanda anne sütü de alıyor. Ön-arka süt dengesizliğinden veya benim yediklerimden veya besin alerjilerinde olabilirmiş. Doğumdan beri de aynı mamayı kullanıyorum. Ama 1 ayın sonunda kabız da yapmıştı, belki mamayı değiştirip keçi sütüne geçerim ( şu an Hipp kullanıyorum) 2 gün sonra doktorlar konuşacağım
E
Ece A.
10 Eylül 2025 00:21
Yalnız bizim kaka mukuslu değil sadece yeşil ya da yeşil-sarı

Yeter O. ..
10 Eylül 2025 01:38
Kızımın inek sütüne karşı alerjisi olduğu için devlet destekli mama kullanıyor içinde inek sütü olmayan kakası hep yeşil ilk olduğunda doktora sordum da mamadan kaynaklı dedi gerçekten de öyle yeşil resmen çok şükür kötü bişey yok mama alıyorsa bebekleriniz normal bu kaka rengi