Mukuslu Kaka
107 görüntüleme
D
Dilara Ç.
23 Temmuz 2025 08:56
Merhaba kızım 2 aylık kakası mukuslu ve bazen hadi yeşil ve sarı ren karışımı oluyor hafif kokuda var normalmidir
S
Semanur Ş.
23 Temmuz 2025 09:27
Çok zorlanıyorsa yaparken mukus normal olabiliyor ama sürekli olması alerjiyi akla getiriyor
E
Ezgi D. Ş.
23 Temmuz 2025 09:31
Benimde bebeğim 36 günlük 1 haftadır bizdede var gaita testi verdik doktor anne sütündeki süt ürünlerine alerjısı var dddi 2 hafta süt ürünleri tüketme takibini yapalım dedi
D
Deniz V. ..
23 Temmuz 2025 12:33
Benim bebeğimin de anlattığınız gibi kakası. Gaita testinde kan çıktı kakada inek sütü alerjisi çıktı maalesef gaz sorunu döküntüsü vb sorunları varsa muhakkak doktorunuza söyleyin gecikmeyin
A
Aslıhan G.
23 Temmuz 2025 12:37
Beraberinde huzursuzluk ,ağlama ,kakada kan, dedi dokuntusu gbi şikayetleriniz yoksa tek basina mukus alerji belirtisi degl
S
Semanur Ş.
23 Temmuz 2025 13:36
Bizim 4 aya kadar sadece gaz sancımız vardı mukuslu kaka bile yoktu geçer dendi ama geçmedi 4. Aydan sonra egzamalar çıkmaya başladı o zaman dediler alerji diye alerji doktoruna gittiğimizde bebeklikteki gaz sancısının alerjiye bağlı olduğunu söyledi benim bebeğimde yumurta alerjisi var 8 aylığız hala diyetteyim
D
Dilara Ç.
23 Temmuz 2025 14:05
Ayyyy sıkıntı bastı hanımlar bana 1 gün sonra kontrolümüz var inşallah sıkıntı olmaz ve anne olmak çok zor ya benim ilk çocuğum okadar çok enidese ediyorumki kızım için rabbim çocuklarızi bizlere bağışlasın 🤲🤲