Mukuslu Kaka
67 görüntüleme
A
Aleyna K.
4 Temmuz 2025 10:59
Bebeğim 12 aylık yeni 1 yaşına girdi 2 gündür mukuslu kaka yapıyor, dün yeşil bugün sarı renkte ama keyfi yerinde ateşi yok huzursuz değil biraz uyku sorunu var ama bu hep vardı neden olur hastalık belirtisi veya başlangıcı mı ?
F
Fatma S. ..
4 Temmuz 2025 11:31
Aynısı bizde de var 7 aylık. Birkaç gündür bi yerlere gitmek zorunda kaldığımız için ek gıda olarak ta bişey yemedi çocuk sadece mama içti. O yüzden alerjiyi eledim kafamda. Dediğiniz gibi ateş kusma falan yok. Normalde günde 1 kere kaka yapan çocuk dün 4 kere yaptı.acaba enfeksiyon olabilir mi?
A
Aleyna K.
4 Temmuz 2025 11:50
Diş çıkarıyor azı dişleri çok salyası var acaba ondan mı diye düşünüyorum ama enfeksiyon olabilir mi diye de içim içimi yiyor yarın kontrolü var ama burdan ayeıywtten Osman hocama sormak istedim
F
Fatma S. ..
4 Temmuz 2025 12:07
Bende götüreceğim böyle giderse. Gaz çıkarır gibi bir anda ses geliyor ama bir bakıyorum kaka var. Daha önce böyle yapmazdı. Anında bez değiştiriyorum ama pişik te başladı şimdi. Üst ön dişler kabarık bizimde. Ama alttakiler çıkarken bu şekilde uzayan mukuslar hiç olmamıştı.
Y
Yasemin İ. K.
4 Temmuz 2025 12:12
Diş çıkarma sürecinde salya artışı fazla olduğu için mukuslu kaka normal diye biliyorum ben. Ayrıca iştahsızlık da normal, azı dişleri çok zor çıkıyor. Bazen haftalarca sürüyor. Ateş huzursuzluk yoksa enfeksiyon yoktur muhtemelen. Geçmiş olsun