Mukuslu Kaka

168 görüntüleme
S

Sena K.

1 Temmuz 2025 08:54
Kızımda yaklaşık 4 aydır mukuslu kaka problemi var. Kakası bezin üstünden kayacak derece mukuslu ve bazen cok kötü çürük gibi kokuyor. Bunun dışında başka hiçbir problemi yok ne gaz sancısı ne ciltte bir şey. Uykuları düzenli kilo alımı gayet iyi. Aylardır diyet yapıyorum ama hala kakası düzelmedi. Süt ve süt ürünleri dana eti susam fındık fıstık tüketmiyorum. Sizce neye alerjisi olabilir
E

Ezgi E.

4 Temmuz 2025 11:15
Kan tahlili yaptılar mı neye alerjisi var diye baktılar mı?
S

Sena K.

4 Temmuz 2025 11:15
Hayır doktorum sadece süt ürünlerini dana etini kesmemi söyledi fakat bir değişiklik olmadı kakada
F

Fatma B.

4 Temmuz 2025 11:22
Yumurta tüketiyor musunuz
F

Fatma B.

4 Temmuz 2025 11:23
Benim kızımda 3 aylık mukuslu kaka hem süt hem yumurta diyeti yapıyorum 10 gündür normalde günde 3 4 kere yapardı kakasını şuan günde sadece bir kere yapıyor kilo alımı yavaş ve huzursuz bir bebek benimki
S

Sena K.

4 Temmuz 2025 11:25
Yumurta tüketiyorum ben de aslında yumurtadan süphelenmeye basladım artık. Mukuslu kaka dışında bir şikayeti yok
D

Damla A.

4 Temmuz 2025 15:07
Merhaba benim kızımm5aylık 1ay sadece emzirebildim o zaman sütlü tatlı süt ürünleri tükettim çok yüzünde küçük kırmızı sivilceler çıktı süt ürünlerini bırakınca daha olmadı sonra mamaya başladım kakası aynı anlattığınız gibi hala da öyle doktora sordum mamayı değiş dedi bir kaç mama aldık süt olmayan ama bebeğim içmedi öğürdü hep başka doktora gittik bu mukus normal dedi abartılıcak bir şey yok dedi eski mamasından devam ediyoruz hala sadece kakası mukuslu sap sarı pütürlü sıvı
S

Sena K.

4 Temmuz 2025 15:08
Bizimki de yeşik ve mukuslu doktor cok ciddi bir alerji değil muhtemelen dedi ama yine de diyet yapmamı istedi. Fakat diyet bir işe yaramıyor bence :(
F

Fatma B.

4 Temmuz 2025 15:39
Bizimki mukuslu ve yeşildi süt ve yumurtayı bırakınca sarı mukuslu şuan doktor zamanla geçer dedi cildinde bir belirti yok
E

Eylem A.

5 Temmuz 2025 03:33
Aynı benimki de öyle yüzünde aşırı bir döküntüyle başladı süt ürünlerini kesince yüzü düzeldi ama kaka hala mukuslu ama ben yumurtayı kesmedim hiç bir de onu deneyeyim. Ayran içtim geçen gün belki geçmiştir artık 4 aylık oldu diye ve kakasından 3 damla kan geldi. Hemen katı diyetime geri döndüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir