Mukuslu Kaka

125 görüntüleme
B

Betül Ç.

26 Haziran 2025 15:14
Merhaba, bebeğim 20 günlük birkaç gündür kakasi mukuslu ve çok keskin ve kotu kokuyor. Yuzunde sivilceler çıktı. Kaka rengi sarı sadece anne sütüyle besleniyor. Sebebi ne olabilir?
Z

Zehra Ç. ..

26 Haziran 2025 15:33
Benim bebeğim de 44 günlük aynı durumu dünden beri biz de yaşıyoruz, anne sütüyle besleniyor..doktoruma sorduğumda “yediğim bir şeyin kakasını etkileyebileceğini” söyledi.
T

Tuğba A. ..

26 Haziran 2025 20:07
Biz 3 ayı bitirdik hala aynı. Eğer koliklik durumu yoksa sorun değil bu durum ama gazlı bi bebekse benimki gibi sanırım bizim yediklerimizle ilgili. Benim doktorum bana 3 hafta kadar süt ve süt ürünleri diyeti uygulattı. Ama inanılmaz zor bir diyet. O üç haftanın sonunda yemeye başladım tam bu süre 3. Aya denk geldi kolik durumu bitti falan ben anlamadım kızımın bağırsak gelişimi düzeldi ya da benim diyet işe yaradı. Ama kakada mukus gaz durumu varsa sonrasında kanlı kakaya dönüp bebeğin alerjisi olduğunu gösterirmiş
M

Merve K.

18 Temmuz 2025 16:25
Diyeti bıraktığınız da eski haline mi döndü
M

Merve Ö.

18 Temmuz 2025 22:15
Bebeğinizin laktoz alerjisi olabilir, aynı durum bizdede yaşanmıştı. Gaita tahlili verin bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir