Mukuslu Kaka
141 görüntüleme
Z
Zeynep G.
17 Haziran 2025 07:22
Oğlum nerdeyse 5 aylık doğduğundan beri hala kakası gürültü ve mukuslu. Ara ara nokta şeklinde böyle pıhtı gibi kan oluyor 5-6 tane. Kilo alımı gayet iyi vücudunda herhangi bir benek vs yok sadece yanaklarında üzeri kabuklu gibi beli belirsiz sivilceleri var. Pişik yok makar çatlaği yok kusma yok. Hiç diyet yapmadım ama sabaha karşı sürekli rahatsiz gaz çıkarıyor ıkınıyor çok zor uyuyor yoruldum. Alerji midir ne yapmam gerekiyor geç kalmış gibi hissediyorum
B
Buse N. Ö.
17 Haziran 2025 07:37
Kızımda aynı böyleydi önce çocuk doktoruna götürdüm alan açtı sonra üniversite çocuk alerji doktoruna götürdük randevu alıp deri ve ka testi yapılıyor
Z
Zeynep G.
17 Haziran 2025 08:06
Ne çıktı peki
B
Buse N. Ö.
17 Haziran 2025 08:09
Süt ve yumurta alerjisi çıktı
B
Buse N. Ö.
17 Haziran 2025 08:10
Süt testte çıkmadı ama süte daha çok tepki veriyordu egzama gaz ishal yumurta yanakta kızarıklık yapıyordu
B
Buse N. Ö.
17 Haziran 2025 08:10
Diyet yaptım iki üç ayda geçti çok şükür ama süt ve süt ürünleri hep biraz rahatsız ediyor
Z
Zeynep G.
17 Haziran 2025 08:52
Anladım teşekkür ederim ben de biraz ısrar edeyim doktora test için. Çünkü hep normal dedi ama bebeğim hep rahatsız
E
Eda K.
18 Haziran 2025 21:16
Bizimde gürültülü ve mukuslu kaka vardı en son kakasında kan görünce götürdüm test yapılmadı küçük olduğu için bir buçuk aylıktı ama süt alerjisi var dediler diyet yapmıştım bende