Mukuslu Cıvık Kaka

149 görüntüleme
G

Gülşen A.

23 Temmuz 2025 10:57
Kızım 14 haftalık sadece anne sütü alıyor. Doğduğundan beri kakası hep mukuslu 4-5 doktora danıştık hepsi kakada mukusun tek başına alerji olmayacağını söyledi. Hiç kan görmedik o yüzden özel bir diyet yapmamı istemediler. 2 aya kadar günde 2-3 kaka yapardı 2. Aydan itibaren 3-4 günde bir yapmaya başladı. Doktor buna da normal dedi. Ancak bu hafta günde 2 yapmaya tekrar başladı yine mukuslu ve hafif sıvı tanecikli rengi hardal. Kakasını yaparken baya gürültülü yapıyor… daha önce böyle bir süreçten geçmiş olan var mı?
A

Ayşe N. Y.

23 Temmuz 2025 10:59
Vücudunda kızarıklık var mı ?
G

Gamze Ş. ..

23 Temmuz 2025 11:05
Aynı durumu bende yaşıyorum . Doktorum probiotic başladı bebeğime . Bakalm faydası olacakmı
G

Gülşen A.

23 Temmuz 2025 11:07
Kızarıklık yok hiç vücudunda, doğduğundan beri probiyotik kullanıyo düzenli olmasada
S

Sena K. E.

23 Temmuz 2025 11:10
Bizde de aynı şekilde doğduğundan beri mukuslu ve gürültülü yapıyor doktor herhangi bir yerinde döküntü kızarıklık olmadığı sürece bağışıklığının geliştiğini sorun olmadığını söyledi probiyotik de kullandık yine aynıydı yani
G

Gülşen A.

23 Temmuz 2025 11:12
Demek ki bu süreçte normal gerçekten akışa bırakmalı. Peki günde kaç defa yapıyor ve bir de sulu mu
S

Sena K. E.

23 Temmuz 2025 11:21
Genelde günde 3 kere kesin yapıyor evet sulu
G

Gamze Ş. ..

23 Temmuz 2025 11:23
Benim bebeğimde yeşil ve mukuslu yapıyor . Yaparkende sesli bir şekilde yapıyor . Ve çok gazlı bir bebek . 6. Haftamızdayız. Ne yapsam stres oluyorum bu duruma
G

Gülşen A.

23 Temmuz 2025 11:41
Gamze hanım bebişiniz daha çok küçük gaz sorunu bazen zamanla en üst seviyeye çıkıp sonrasında azalarak geçiyor endişelenmeyin. Ancak mukus konusunda 3 aydır aynı şeyi yaşıyorum ben de bir şey diyemiyorum
S

Sena K. E.

23 Temmuz 2025 12:03
4 buçuk aylığız hala mukuslu ancak vücudunda herhangi gir kızarıklık alerji durumu yok keyfi yerinde o yüzden olağan bir süreç bence
Hanife A. .

Hanife A. ..

23 Temmuz 2025 12:06
Geçmeyen pisigimiz vardı bizim bu belirtilerin yanında. Süt ürünlerini, işlenmiş et, tavuk gibi yiyecekleri birakinca ben geçti pişik.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir