Mukuslu Cıvık Kaka
149 görüntüleme
G
Gülşen A.
23 Temmuz 2025 10:57
Kızım 14 haftalık sadece anne sütü alıyor. Doğduğundan beri kakası hep mukuslu 4-5 doktora danıştık hepsi kakada mukusun tek başına alerji olmayacağını söyledi. Hiç kan görmedik o yüzden özel bir diyet yapmamı istemediler. 2 aya kadar günde 2-3 kaka yapardı 2. Aydan itibaren 3-4 günde bir yapmaya başladı. Doktor buna da normal dedi. Ancak bu hafta günde 2 yapmaya tekrar başladı yine mukuslu ve hafif sıvı tanecikli rengi hardal. Kakasını yaparken baya gürültülü yapıyor… daha önce böyle bir süreçten geçmiş olan var mı?
A
Ayşe N. Y.
23 Temmuz 2025 10:59
Vücudunda kızarıklık var mı ?
G
Gamze Ş. ..
23 Temmuz 2025 11:05
Aynı durumu bende yaşıyorum . Doktorum probiotic başladı bebeğime . Bakalm faydası olacakmı
G
Gülşen A.
23 Temmuz 2025 11:07
Kızarıklık yok hiç vücudunda, doğduğundan beri probiyotik kullanıyo düzenli olmasada
S
Sena K. E.
23 Temmuz 2025 11:10
Bizde de aynı şekilde doğduğundan beri mukuslu ve gürültülü yapıyor doktor herhangi bir yerinde döküntü kızarıklık olmadığı sürece bağışıklığının geliştiğini sorun olmadığını söyledi probiyotik de kullandık yine aynıydı yani
G
Gülşen A.
23 Temmuz 2025 11:12
Demek ki bu süreçte normal gerçekten akışa bırakmalı. Peki günde kaç defa yapıyor ve bir de sulu mu
S
Sena K. E.
23 Temmuz 2025 11:21
Genelde günde 3 kere kesin yapıyor evet sulu
G
Gamze Ş. ..
23 Temmuz 2025 11:23
Benim bebeğimde yeşil ve mukuslu yapıyor . Yaparkende sesli bir şekilde yapıyor . Ve çok gazlı bir bebek . 6. Haftamızdayız. Ne yapsam stres oluyorum bu duruma
G
Gülşen A.
23 Temmuz 2025 11:41
Gamze hanım bebişiniz daha çok küçük gaz sorunu bazen zamanla en üst seviyeye çıkıp sonrasında azalarak geçiyor endişelenmeyin. Ancak mukus konusunda 3 aydır aynı şeyi yaşıyorum ben de bir şey diyemiyorum
S
Sena K. E.
23 Temmuz 2025 12:03
4 buçuk aylığız hala mukuslu ancak vücudunda herhangi gir kızarıklık alerji durumu yok keyfi yerinde o yüzden olağan bir süreç bence

Hanife A. ..
23 Temmuz 2025 12:06
Geçmeyen pisigimiz vardı bizim bu belirtilerin yanında. Süt ürünlerini, işlenmiş et, tavuk gibi yiyecekleri birakinca ben geçti pişik.