Mukus

50 görüntüleme
G

Gamze D.

15 Nisan 2026 23:47
Merhaba arkadaşlar bebeğim 5 buçuk aylık kakasında çok fazla mukus var sümüksü şeklinde neden olur acaba ek gıda tadımlarına başladık bu arada korktum görünce yardımcı olur musunuz
R

Rumeysa K.

15 Nisan 2026 23:53
En çok rastlanan neden inek sütü alerjisi gibi alerjidir. Emiyorsa annenin protein eksik beslenmesinden olduğunu da duymuştum. Bazen bebekte enfeksiyon ayrımında da kakada mukus olabiliyor.
G

Gamze D.

15 Nisan 2026 23:59
Mama ile besleniyor hiç emmedi . Terlemesi fazla birazda huysuz bu aralar onun dışında başka bir belirtisi yok
Fatma A. U.

Fatma A. U.

16 Nisan 2026 00:07
Benim kızımda da vardı sadece mukusla değil vücudun da kuruluk ve kızarıklık oluştu tadımlardan sonra test yaptırdık süt alerjisi çıktı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

16 Nisan 2026 00:07

Gamze Demir

Mama ile besleniyor hiç emmedi . Terlemesi fazla birazda huysuz bu aralar onun dışında başka bir belirtisi yok

Kızımda mama ile besleniyor doktor hemen mamamızı değiştirdi
G

Gamze D.

16 Nisan 2026 00:12
Doktor kontrolüne gitmedik daha hafif kızarıklıklar var sırtında sıcaktan diye düşünmüştük ama alerji olabilir mi
G

Gamze D.

16 Nisan 2026 00:13
Maması hipp doğduğundan beri kullanıyorum 2 kere değiştirdim sonra yine hipp e geçtik
R

Rumeysa K.

16 Nisan 2026 02:01
Dış çıkarıyor olabilir mi huysuzsa diş çıkarırken de kadında mukus olabiliyor sanırım arkadaşlarımın bebeklerinde olduğunu soylemislerdi
E

Elif A.

16 Nisan 2026 02:04
Merhabalar kızarıklar isilik tarzında mı ? Eğer öyleyse Buda alerjinin bir çeşit belirtisi. Beni bebeğimde alerjik bir bebek ve ben emziriyorum. İnek sütünden yapılan ürünler yoğurt,peynir,tereyağı gibi hiçbir şeyi tüketmedim uzun bir süre. Buna rağmen düzelme olmayınca kırmızı et ve yumurtayı kestim şimdi daha iyi çok şükür. Hastalığı olduğunu düşünmüyorsanız eğer tavsiyem yedirdiğiniz ürünü takip etmeniz. Mamanızın içeriğine bakın dilerseniz inek sütü içeriği var mı diye. Eğer varsa direk inek sütü ürünleri değilde çoklu gıda alerjisi olabilir. En son bizde öyle bir tanı konuldu çünkü. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Geçmiş olsun 💐

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir