Mukus
109 görüntüleme
E
Ezgi D. Ş.
4 Ağustos 2025 07:02
Merhaba bebeğimin  abdestinden mukusu vardı doktor süt alerjisi olduğunu söyledi ve ben diyete başladım 15 gündür diyet yapıyorum süt ürünlerini hayatımdan çıkardım ama bebeğimin Mukusları hala geçmedi böyle bir şey yaşayan var mı varsa yardımcı olabilir mi
Y
Yaren B.
4 Ağustos 2025 07:33
Bir den fazla şeye alerjisi olarak tüm ürünleri deneyerek bulman lazım bizim süt süt ürünleri yumurta tavuk susam domates kuruyemişlere var mesela süt alerjisi varsa süt içeren hiç bir şey yememen lazım ve benim doktorum şöyle demişti en yaygon alerji yumurta domates susam bunlarada dikkat edebilirsin
E
Ezgi D. Ş.
4 Ağustos 2025 08:47
Çok zor ve stresli bir süreç
D
Duygu O. T. ..
7 Ağustos 2025 07:40
Merhaba benim bebeğime de süt alerjisi var dediler diyet yaptım kakada mukus geçmedi bir kaç doktora gitiiğimde tek belirti mukus alerjik olduğunu göstermezmiş hatta boşuna diyet yaptığımı ifade ettiler ayrıca alerji doktoruna götürdüm kan aldılar ve orda da alerjik olmadığı çıktı sizde bence bir kaç doktora gidin hala mukuslu yapıyor
A
Aycan Y.
7 Ağustos 2025 07:45
Benim bebeğimde de iki defa kakasında mukuslu görüntü vardı hatta böyle sünüyordu baktım Dr a söyledim takip et dedi yoğurt peynir süt tükettiğin dönemlerde oluyorsa kontrol et fotoğrafını çek kakasının dedi cidden zor Allah kolaylık versin inşallah
N
Nazlı Ö. ..
8 Ağustos 2025 09:57
Merhaba, bilemiyorum kesin alerji varsa tabii dikkat edin ama mukus için protein alımını (anne için) arttırmak gerektiğini biliyorum. Bir kaç gün protein fazla alın yemeklerde öyle deneyin belki düzelir 🌸