Mucki Suluk Çekmiyor

140 görüntüleme
E

Ebrar

28 Mayıs 2026 07:28
Bebeğim 11 aylık . 6+ suluğunu kullanıyorum. İlk zamanlar iyiydi ama şimdi çok zor çekiliyor.

Ben bile hijyene dikkat ederek çektim çok zorlandım. Ne tavsiye edersiniz başka marka alsam neyi tavsiye edersiniz.
Ö

Özge T.

28 Mayıs 2026 08:49
Merhaba, mamajo markanın pipetli ve pipetsiz olanları güzel, ikisini de aktif kullanıyoruz 13 aylık oğlum
İ

İ.E.

28 Mayıs 2026 11:54
Evet munchkin valfi cok sert. Kucuk yaslarda kontrollu su gelmesi icin iyi ama yasi buyudukce daha kolay cekim bir suluk lazim. 12+ ay pipet aparati var ayrica alinabilen ama hic almayin bosa para harcarsiniz. Ben aldim ayni sekilde zor geliyor su. Denemek icin nuk ve babyjem aldim ikisi de iyi cikti akitmiyorlar. Babjem nuk tan daha kolay cekimli hatta. Cok pahali bir marka almanizi onermem. Pipetine ya da hortumuna birsey olursa degisim yapilabilecek aparat ayrica satilmiyor o tur pahali markalarda sulugu yeniden almak zorunda kaliyorsunuz.
E

Ebrar

28 Mayıs 2026 12:07
İ.E.
Evet munchkin valfi cok sert. Kucuk yaslarda kontrollu su gelmesi icin iyi ama yasi buyudukce daha kolay cekim bir suluk lazim. 12+ ay pipet aparati var ayrica alinabilen ama hic almayin bosa para harcarsiniz. Ben aldim ayni sekilde zor geliyor su. Denemek icin nuk ve babyjem aldim ikisi de iyi cikti akitmiyorlar. Babjem nuk tan daha kolay cekimli hatta. Cok pahali bir marka almanizi onermem. Pipetine ya da hortumuna birsey olursa degisim yapilabilecek aparat ayrica satilmiyor o tur pahali markalarda sulugu yeniden almak zorunda kaliyorsunuz.
Çok teşekkür ederim peki avent nasıl yada çelik suluk mu alsam
İ

İ.E.

29 Mayıs 2026 10:43
Avent bana pahali geldi bozulan parcalari da ayrica satilmiyor. Yemekten sonra icince pipetin içinde bazen gida kaliyor iyi temizlemeyince kuflenme bakteri yapabiliyor. Bu durumda yenisini almak gerekiyor parcalari degisemedigi icin. Bana pahali geldi almadim. Celikler hijyenik ama daha kucuk tutamayabilir diye onu da almadim. Celik suluklarda da pipet ya da parca degisim sorunu ayni sekilde ayrıca satilmiyor. Ikisini de tecrube edemedigim icin bir yorum getiremiyorum acikcasi. Ayrica parca satilmiyorsa uygun fiyatli bir model deneyeyim dedim en azindan yeniden alinabilir olsun diye baktim olaya.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir