Mr Röntgen Sonrası Emzirme

45 görüntüleme
A

Aysun Ş. M.

7 Ağustos 2025 12:35
Merhaba belim kalçama doğru çok ağrıyor oturup kalkmakta bile sıkıntı çeker oldum doktora gitsem görüntüleme cihazlarından birine koyacak mutlaka o zaman bebeğimi emzirebilir miyim hemen ? Üç buçuk aylık be biberon tutmuyor
G

Gizem K.

7 Ağustos 2025 12:40
Benim bebeğim 20 günlükken ilaçlı çekilmek zorunda kaldım . Çekinmeden önce onun için süt sağdım sonra besledim bu bana 4 saat kazandırdı çekim olduktan sonra ilk sütü sağıp atmamı söylediler çekimden 2 saat sonra emzirebilirsin dediler bende sağım yapıp atıp sonra emzirme yaptım. Ama farklı görüşler de var hiç sağım yapıp atmaya gerek olmadığını 2 saat sonra direk emebileceğinide söylediler acil doktoruyla görüntülemeyi yapan kişiler farklı şeyler söylediler. Benim yaptığım önce emzirmek sonra süt sağmak oldu görüntülemeden sonra sağım yapıp atıp sonra da emzirdim bir şeyde olmadı size de bunu böyle tavsiye edebilirim .
Ayşenur E. .

Ayşenur E. ..

7 Ağustos 2025 12:44
İlaçsız görüntülemelerin her biri emzirmeye engel oluşturmuyor. İlaçlı olanlar zararlı emzirmemeniz gerekiyor bir süre.
A

Aysun Ş. M.

7 Ağustos 2025 12:47
Gizem hanım evet mr ve röntgende direk emzirebilirsin tomografi de ilk sütü atmak gerekir diyorlar dediğiniz gibi herkes farklı söylüyor tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

7 Ağustos 2025 12:49
İlaçlı Tomografide 12 saat ilaçlı MR da 24 saat emzirmeye ara vermelisiniz. İlaçsız olanlarda ara vermenize gerek yok. İlaçlı çekimlerde çok sık tercih edilmiyor zaten
A

Aysun Ş. M.

7 Ağustos 2025 12:49
Ayşenur hanım teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
A

Aysun Ş. M.

7 Ağustos 2025 12:50
Cansu hanım çok teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir