Motis 1 Mg/ Şurup (kaka Yapamama Sorunu Acil Yardım)

489 görüntüleme
G

Gamze Ş.

5 Ocak 2026 18:24
Bebeğimde yaklaşık 20 gündür kaka yapamama gibi bir problem var ilk zaman 6 gün yapamadı sağlık Ocağı fitil verdi onu kullandım fitili attık geri çıkardı fakat sonrasında kaka yaptı iki gün sonra kendiliğinden yaptı sonra altı gün tekrar yapamadı fitil attık tekrar çok az yaptı doktoruna götürdüm bana motis 1 mg/ şurup yazdı bunu kullanan var mı internetten araştırıyorum kusma ve ishal için diyor ama benim bebeğim de kabızlık problemim var
A

Alya

11 Ocak 2026 22:45
Evet bizede kusma ve ishal için verdi doktorumuz ayrıca kızım isal olmuştu kabızlıkla nasıl bir bağlantısı olabilir ki ?
S

Semra S.

18 Mayıs 2026 15:33
Gamze hanım sizinle aynı durumu yaşıyorum şu an kızım 3 ay 16 günlük yaklaşık bir aydır kaka yapamıyor gaz çıkarırken inanılmaz ağlama krizine giriyor doktorumuz endişelenecek bir şey yok diyor prebiyotik ve motis şurup verdi bende henüz şurubu kullanmadım acaba ne yaptınız bebeğiniz nasıl şu an
B

Burcu E.

22 Haziran 2026 16:54
Semra S
Gamze hanım sizinle aynı durumu yaşıyorum şu an kızım 3 ay 16 günlük yaklaşık bir aydır kaka yapamıyor gaz çıkarırken inanılmaz ağlama krizine giriyor doktorumuz endişelenecek bir şey yok diyor prebiyotik ve motis şurup verdi bende henüz şurubu kullanmadım acaba ne yaptınız bebeğiniz nasıl şu an
Merhaba bebeğinizin durumu nedir suanda benimde 3 ay 6 gunluk kizim var yaklasik 4 aydir kabiz. Motis ve Tribudat surup yazdi siz hangi probiyotigi kullanıyorsunuz ise yaradi mi
G

Gamze Ş.

22 Haziran 2026 18:05
Burcu Es
Merhaba bebeğinizin durumu nedir suanda benimde 3 ay 6 gunluk kizim var yaklasik 4 aydir kabiz. Motis ve Tribudat surup yazdi siz hangi probiyotigi kullanıyorsunuz ise yaradi mi
Merhaba, bebeğim hergün kakasını yapabiliyor ama yaparken hala çok zorlanıyor doktoruna söyledik sert ise yumuşatıcı verebilirim dedi
B

Burcu E.

22 Haziran 2026 18:12
Gamze Şahin
Merhaba, bebeğim hergün kakasını yapabiliyor ama yaparken hala çok zorlanıyor doktoruna söyledik sert ise yumuşatıcı verebilirim dedi
benim bebeğimin kakası sert değil fakat kakasını yapamıyor son üç kakasını fitil yardımıyla yaptı probiyotik mi iyi geldi yoksa şurup mu size bir de hangi probiyotik kullandınız yardımcı olursanız çok sevinirim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir