Moro Refkleski
99 görüntüleme
Ö
Öznur B.
14 Aralık 2025 22:48
Merhaba 2 ay 22 gunluk bir kizim var yataga sirt ustu yatirdigimda iki kolunu ve ayaklarini havaya dikip cirpinmaya basladi sanki korkar gibi kucagima alinca sakinlesti bu bir kac defa olunca hastaneye göturduk sabahinda kan tahlillerine ve beyin temografisine bakildi amonyak testide yapildi en son infial spamz diye bizi nörolojiye yatirdilar 1 gun kaldik taburcu ettiler eeg si temiz cikti kan tahlileride simdi sirt ustu yatirdigimda kollarini iki yana acip korkar gibi cirpiniyor sakinleştirmeye calisiyorum son zamanlarda uykusunda sicramaya basladi sicrarken 2 kolunu birden aciyor lutfen konu hakkinda bana yardimci olurmusunuz
Z
Zinnet K.
15 Aralık 2025 17:42
Merhabalar ilk aylarda bizde aynı şeyleri yaşadık 4.aynıa kadar devam etti. Uyanıyordu ve korkup ağlıyordu doktora sorduğumuzda kendiside muayene ederken ellerinden tutup hafif kaldırıp bırakmıştı yine aynı refleksi yapmıştı doktor bunun olması normal asıl olmaması sıkıntı demişti.Uykusunu bölmemesi adına yarım kundak yapabilirsinve zamanla azalacak demişti. Yarım kundak işe yaradı bizde ve zamanla azalıp kayboldu.
Ö
Öznur B.
15 Aralık 2025 19:47
Uyanikkende sirt ustu yatarken de oluyor bizimkisi kollarini iki yana acip heyecanlaniyor korkuyor gibi tepki veriyor daha sonrasinda kucagima aldigimda sakinlesiyor bize moro refleski demediler ama birsey cikmayinca bende arastirdim bunu bağladim umarim öyledir cok tedirgin etti bu surec bizi