Morluk

71 görüntüleme
Ş

Şeyda N. O. ..

25 Mart 2026 22:05
Merhaba herkese. Kızım 13 aylık doğduğundan beri kalça başlangıç yerinde belirgin şekilde morluk var. Bunun doğumdan kaynaklı her bebekte olduğunu düşünmüştüm. 3-4 gün öncede ince bel kısmında avucum kadar hafif belli eden bir morluk ve boynunun bir parmak aşağısında ise baş parmağım kadar yine aynı hafiflikte bir morluk gördüm. Herhangi bir düşme vs birşey olmadı. Neden kaynaklı olabilir. Bilgisi olan lütfen yazabilir mi ? Çok tedirginim.
A

Ayşe G.

25 Mart 2026 22:09
Benim bebeğimin de doğumdan itibaren kalçada belinde ve ayak bileğinde morluk var, doktor normal olduğunu söylemişti, söylediğiniz diğer morluklar yeni olduysa bir doktora sormanızda fayda var birden çok sebebi olabilir doktor muayene etmeden bir şey söylemek doğru olmaz
Ş

Şeyda N. O. ..

25 Mart 2026 22:11
Ayşe Gür
Benim bebeğimin de doğumdan itibaren kalçada belinde ve ayak bileğinde morluk var, doktor normal olduğunu söylemişti, söylediğiniz diğer morluklar yeni olduysa bir doktora sormanızda fayda var birden çok sebebi olabilir doktor muayene etmeden bir şey söylemek doğru olmaz
Evet sonradan olanlar yeni. Doktora randevu almalıyım o zaman.
G

Gülcan Ş.

25 Mart 2026 22:12
Benim de kızım da vardı bel kısmında içe çöküklük ve morluk seklındeydi aile hekimimiz büyüdükce gecer demıstı sizde doktorunuzla görüşün isterseniz
S

Sakine Ç. ..

27 Mart 2026 11:05
Doktora götürün bence
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir