Monovit D3

66 görüntüleme
K

Kübranur G. D.

17 Ağustos 2025 15:58
Yenidoğan bir aylık bebeğim için aile sağlığı merkezi monovit d3 veriyor ama duyduğum kadarıyla bu damlada fazla katkı maddesi içerdiği için doktorlar önermiyormuş. Eş değer ne kullanabilirim?
A

Ayşe N. ..

17 Ağustos 2025 16:00
Bize de öyle söyledir ekstra bebekde gaz da yapıyormuş o yüzden değiştirdik
E

Ezgi K. ..

17 Ağustos 2025 16:02
Ocean onermisti bize doktor sprey aparati var daha kolay kullaniliyor 3 damla tek pufa eşdeğer
H

Hilal G. P.

17 Ağustos 2025 19:18
Ocean 400 hiç gaz yapmıyo sağlık ocağınınkini kullandım gazdan durduramadım. Ocean da iki adet aparat çıkıyo ben fıs fıs olanı kullanıyorum. Sabah ilk uyanış ilk mama veya emzirmeden sonra tek fıs sıkıyosunuz ağzına. Tokk karnına veriyosunuz mutlaka. Saat 9 a kadar vermiş olun mutlaka en geç yoksa gün içinde uykusuzluk yapar. Günde 1 kere verilir. Damla şeklinde üç damlaydı ama tek fıs üç damlaya eşit olduğu için fıs fıs kullanıp veriyorum ben. Şu an 9 aylık halen ocean kullanıyorum hiç yan etki görmedim kolik bebekti benimki bide. Doktorun önerisiyle aldım çok memnunum. D vitamini düzenli kullanım gerektirir. Fazla doz asla vermeyin dozaja lütfen dikkat edin. Eczacınızda bilgisini verir zaten. Düzenli ve doğru dozaj. Sizinki küçük olduğu için 400 lük olanı alacaksınız.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir