Mommys Blıss Gaz Damlası
470 görüntüleme
a
admaydn
20 Nisan 2026 01:39
Mommys blıss gaz damlasını kullanan var mı fayda gördünüz mu kullanan varsa yorum yapabılır mı 🙏

Fatoş ..
20 Nisan 2026 02:48
Osman hoca içinde simetikon bulunmayan gaz damlalarını çöpe atın zira hiç bir yararı yok demişti.
H
Hümeyra M.
20 Nisan 2026 05:10
Ben kullandım 1 aylıktan 2,5 aylığa kadar ama düzenli kullanmadım. Aşırı rahatlatıyordu verdikten hemen sonra pıt pıt çıkartıyordu gazını. Ama 1 hafta sonra ishal yapmaya ve kokutmaya başladı kakasını ben de kontrollü gitmeye başladım her gün vermiyordum 2 günde bi vermeye sora da 3-4 gün de bi derken 2,5 aydan sonra hiç vermedim. Verirken de beslenme öncesi verip bi 5 dk gaz Masajı yapıyordum peşine besliyordum
a
admaydn
20 Nisan 2026 07:41
Ben kullandım 1 aylıktan 2,5 aylığa kadar ama düzenli kullanmadım. Aşırı rahatlatıyordu verdikten hemen sonra pıt pıt çıkartıyordu gazını. Ama 1 hafta sonra ishal yapmaya ve kokutmaya başladı kakasını ben de kontrollü gitmeye başladım her gün vermiyordum 2 günde bi vermeye sora da 3-4 gün de bi derken 2,5 aydan sonra hiç vermedim. Verirken de beslenme öncesi verip bi 5 dk gaz Masajı yapıyordum peşine besliyordum
H
Hümeyra M.
20 Nisan 2026 07:57
Siz gündüz olanı mı gece olanı mı kullandınız ?
a
admaydn
20 Nisan 2026 07:58
gece olanı kullandım. Gece olanı sakinleştiriyordu da
K
Kübra Ç.
22 Mayıs 2026 00:27
Biz hem gündüz, hem de gece versiyonunu kullandık. Koliktik. Çok da aman aman bir etkisi var diyemem. Yine de kıvranıyordu bebeğim gazdan. Belki bir tık fazla uyuttuğunu söyleyebilirim.
Yükleniyor...