Mommys Blıss Gaz Damlası

470 görüntüleme
a

admaydn

20 Nisan 2026 01:39
Mommys blıss gaz damlasını kullanan var mı fayda gördünüz mu kullanan varsa yorum yapabılır mı 🙏
Fatoş .

Fatoş ..

20 Nisan 2026 02:48
Osman hoca içinde simetikon bulunmayan gaz damlalarını çöpe atın zira hiç bir yararı yok demişti.
H

Hümeyra M.

20 Nisan 2026 05:10
Ben kullandım 1 aylıktan 2,5 aylığa kadar ama düzenli kullanmadım. Aşırı rahatlatıyordu verdikten hemen sonra pıt pıt çıkartıyordu gazını. Ama 1 hafta sonra ishal yapmaya ve kokutmaya başladı kakasını ben de kontrollü gitmeye başladım her gün vermiyordum 2 günde bi vermeye sora da 3-4 gün de bi derken 2,5 aydan sonra hiç vermedim. Verirken de beslenme öncesi verip bi 5 dk gaz Masajı yapıyordum peşine besliyordum
a

admaydn

20 Nisan 2026 07:41
Hümeyra Maktav
Ben kullandım 1 aylıktan 2,5 aylığa kadar ama düzenli kullanmadım. Aşırı rahatlatıyordu verdikten hemen sonra pıt pıt çıkartıyordu gazını. Ama 1 hafta sonra ishal yapmaya ve kokutmaya başladı kakasını ben de kontrollü gitmeye başladım her gün vermiyordum 2 günde bi vermeye sora da 3-4 gün de bi derken 2,5 aydan sonra hiç vermedim. Verirken de beslenme öncesi verip bi 5 dk gaz Masajı yapıyordum peşine besliyordum
Siz gündüz olanı mı gece olanı mı kullandınız ?
H

Hümeyra M.

20 Nisan 2026 07:57
admaydn
Siz gündüz olanı mı gece olanı mı kullandınız ?
gece olanı kullandım. Gece olanı sakinleştiriyordu da
a

admaydn

20 Nisan 2026 07:58
Hümeyra Maktav
gece olanı kullandım. Gece olanı sakinleştiriyordu da
Bizimde bebegımız 40 gun olsu gaz sancılarından dolayı uykuları bolunuyor uyandırıyor ve ağlaması başlıyor sonra
K

Kübra Ç.

22 Mayıs 2026 00:27
Biz hem gündüz, hem de gece versiyonunu kullandık. Koliktik. Çok da aman aman bir etkisi var diyemem. Yine de kıvranıyordu bebeğim gazdan. Belki bir tık fazla uyuttuğunu söyleyebilirim.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir