Möllers Balık Yağı
412 görüntüleme
İ
İrem ..
Premium Üye
18 Ağustos 2026 20:23
Bebeğim 16 aylık yaz geleli pek balık yiyemiyor bugün möllers aldım içinde d vitamini de var aynı anda 600 lük d vitaminini kullanmak fazla mı gelir ? Kullanan anneler bilgilerini paylaşırsa sevinirim 🌸 çocuk doktoruna danışmam mümkün değil yeni taşındık takipli çocuk doktorumuz henüz yok . Bir de eczacı bir tatlı kaşığı demiş bebeğim 10 kg siz ne kadar kullanıyorsunuz
O
Ozlem
18 Ağustos 2026 20:54
Ben kendi doktoruma sormuştum ikisinide kullanabilirsin bir problem olmaz demişti. 2.5 cc kullanıyoruz. Farklı bir doktora gittiğimdede 2.5 cc demişti. 1 tatlı kaşığı fazla bence 5 cc. Benim kızımda 9.5 -10 kg falandır 16 aylık.
M
Merve H.
18 Ağustos 2026 21:03
Bizde aynı anda kullanıyoruz. Haftada 3 gün 1 çay kaşığı vermemi söyledi doktorumuz
İ
İrem ..
Premium Üye
Ben kendi doktoruma sormuştum ikisinide kullanabilirsin bir problem olmaz demişti. 2.5 cc kullanıyoruz. Farklı bir doktora gittiğimdede 2.5 cc demişti. 1 tatlı kaşığı fazla bence 5 cc. Benim kızımda 9.5 -10 kg falandır 16 aylık.
İ
İrem ..
Premium Üye
Bizde aynı anda kullanıyoruz. Haftada 3 gün 1 çay kaşığı vermemi söyledi doktorumuz
M
Merve H.
18 Ağustos 2026 21:06
Balık da yiyor mu aynı zamanda Merve hanım ?
İ
İrem ..
Premium Üye
18 Ağustos 2026 21:08
Balik yaz ayında yemiyor malesef. Kış ayında da balık yediği günleri hesaplayarak gidiyorum. Yani balık yerse haftada 3 kez balık yağı vermem gereken günden düşüyorum
A
Arzu.G
18 Ağustos 2026 21:21
12 kg için haftada 3-4 gün bir tatlı kaşığı veriyorum . yazın d vitamini vermedim kışın 600ui devam edeceğim balık yağıyla birlikte
M
Merve A.
18 Ağustos 2026 22:29
10.5 kg kızım 1 çay kaşığı veriyorum 17 aylık 1 yaşından beri bu şekilde kullanıyoruz doktorumuzun önerdiği bu şekilde balık yemiyor
Y
Yaprak A.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 00:13
Möllers balık yağını nasıl saklamak lazım bir de açıldıktan sonra ne kadar sürede kullanmak lazım acaba? ben bundan bi 6 ay önce veya daha önce hatırlamıyorum aldım açtım buzdolabında o zamandan beri. oğlum pek içmedi şimdi tekrar başlamak istiyorum çünkü hiç balık yemiyor yeni bir paket mi almalıyım yoksa onu kullanabilir miyim acaba
A
Arzu.G
21 Ağustos 2026 00:16
Möllers balık yağını nasıl saklamak lazım bir de açıldıktan sonra ne kadar sürede kullanmak lazım acaba? ben bundan bi 6 ay önce veya daha önce hatırlamıyorum aldım açtım buzdolabında o zamandan beri. oğlum pek içmedi şimdi tekrar başlamak istiyorum çünkü hiç balık yemiyor yeni bir paket mi almalıyım yoksa onu kullanabilir miyim acaba
Y
Yaprak A.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 00:17
Yanlış hatırlamıyorsam süresi 3aydi. Hergun verseniz bile bitmiyor maalesef benimki de 6aya yaklaştı daha yeni bitiyor veriyorum dolapta durur hep
A
Arzu.G
21 Ağustos 2026 00:21
Çok teşekkürler o zaman ben onu atayım yeni bir tane başlayayım, bitene kadar kullanırım.. hep dolapta saklarım. tüh ya boşa gitti ucuz bir şey de değil neyse sağlık olsun:)
Y
Yaprak A.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 00:24
Haklısınız o kadar pahalı ki gerçekten atarken eli titrer insanın :( bebislerin sağlığı söz konusu olunca maalesef risk almak istemiyoruz .şifa olsun inşallah bebeğinize
A
Arzu.G
21 Ağustos 2026 00:25
Son bir şey sorayım benim oğlum 24 aylık 12.3 kg günün hangi saatinde vermek gerekiyor bunu sabah mı öğlen mi akşam mı.. bir de kaç kere vermek lazım acaba
Y
Yaprak A.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 00:29
Benim oğlum da birebir aynı gramına kadar :)içinde d vitamini olduğu için sabah kahvaltıdan sonra vermeniz daha iyi olur hem emilim hem uyku açısından . Ben hiç balık yediremedigim için haftada 3-4 gün tatlı kasigiyla veriyorum rutininizde balık varsa ona göre artırıp azaltirsiniz hergun çay kaşığıyla verenler de var
Yükleniyor...