Möllers Balık Yağı

412 görüntüleme
İ

İrem ..

Premium Üye
18 Ağustos 2026 20:23
Bebeğim 16 aylık yaz geleli pek balık yiyemiyor bugün möllers aldım içinde d vitamini de var aynı anda 600 lük d vitaminini kullanmak fazla mı gelir ? Kullanan anneler bilgilerini paylaşırsa sevinirim 🌸 çocuk doktoruna danışmam mümkün değil yeni taşındık takipli çocuk doktorumuz henüz yok . Bir de eczacı bir tatlı kaşığı demiş bebeğim 10 kg siz ne kadar kullanıyorsunuz
O

Ozlem

18 Ağustos 2026 20:54
Ben kendi doktoruma sormuştum ikisinide kullanabilirsin bir problem olmaz demişti. 2.5 cc kullanıyoruz. Farklı bir doktora gittiğimdede 2.5 cc demişti. 1 tatlı kaşığı fazla bence 5 cc. Benim kızımda 9.5 -10 kg falandır 16 aylık.
M

Merve H.

18 Ağustos 2026 21:03
Bizde aynı anda kullanıyoruz. Haftada 3 gün 1 çay kaşığı vermemi söyledi doktorumuz
İ

İrem ..

Premium Üye
Ozlem
Ben kendi doktoruma sormuştum ikisinide kullanabilirsin bir problem olmaz demişti. 2.5 cc kullanıyoruz. Farklı bir doktora gittiğimdede 2.5 cc demişti. 1 tatlı kaşığı fazla bence 5 cc. Benim kızımda 9.5 -10 kg falandır 16 aylık.
Teşekkür ederim 🙏🏻
İ

İrem ..

Premium Üye
Merve Hendek
Bizde aynı anda kullanıyoruz. Haftada 3 gün 1 çay kaşığı vermemi söyledi doktorumuz
Balık da yiyor mu aynı zamanda Merve hanım ?
M

Merve H.

18 Ağustos 2026 21:06
İrem
Balık da yiyor mu aynı zamanda Merve hanım ?
Balik yaz ayında yemiyor malesef. Kış ayında da balık yediği günleri hesaplayarak gidiyorum. Yani balık yerse haftada 3 kez balık yağı vermem gereken günden düşüyorum
İ

İrem ..

Premium Üye
18 Ağustos 2026 21:08
Merve Hendek
Balik yaz ayında yemiyor malesef. Kış ayında da balık yediği günleri hesaplayarak gidiyorum. Yani balık yerse haftada 3 kez balık yağı vermem gereken günden düşüyorum
Teşekkür ederim 🙏🏻
A

Arzu.G

18 Ağustos 2026 21:21
12 kg için haftada 3-4 gün bir tatlı kaşığı veriyorum . yazın d vitamini vermedim kışın 600ui devam edeceğim balık yağıyla birlikte
M

Merve A.

18 Ağustos 2026 22:29
10.5 kg kızım 1 çay kaşığı veriyorum 17 aylık 1 yaşından beri bu şekilde kullanıyoruz doktorumuzun önerdiği bu şekilde balık yemiyor
Y

Yaprak A.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 00:13
Möllers balık yağını nasıl saklamak lazım bir de açıldıktan sonra ne kadar sürede kullanmak lazım acaba? ben bundan bi 6 ay önce veya daha önce hatırlamıyorum aldım açtım buzdolabında o zamandan beri. oğlum pek içmedi şimdi tekrar başlamak istiyorum çünkü hiç balık yemiyor yeni bir paket mi almalıyım yoksa onu kullanabilir miyim acaba
A

Arzu.G

21 Ağustos 2026 00:16
Yaprak Akpolat
Möllers balık yağını nasıl saklamak lazım bir de açıldıktan sonra ne kadar sürede kullanmak lazım acaba? ben bundan bi 6 ay önce veya daha önce hatırlamıyorum aldım açtım buzdolabında o zamandan beri. oğlum pek içmedi şimdi tekrar başlamak istiyorum çünkü hiç balık yemiyor yeni bir paket mi almalıyım yoksa onu kullanabilir miyim acaba
Yanlış hatırlamıyorsam süresi 3aydi. Hergun verseniz bile bitmiyor maalesef benimki de 6aya yaklaştı daha yeni bitiyor veriyorum dolapta durur hep
Y

Yaprak A.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 00:17
Arzu.G
Yanlış hatırlamıyorsam süresi 3aydi. Hergun verseniz bile bitmiyor maalesef benimki de 6aya yaklaştı daha yeni bitiyor veriyorum dolapta durur hep
Çok teşekkürler o zaman ben onu atayım yeni bir tane başlayayım, bitene kadar kullanırım.. hep dolapta saklarım. tüh ya boşa gitti ucuz bir şey de değil neyse sağlık olsun:)
A

Arzu.G

21 Ağustos 2026 00:21
Yaprak Akpolat
Çok teşekkürler o zaman ben onu atayım yeni bir tane başlayayım, bitene kadar kullanırım.. hep dolapta saklarım. tüh ya boşa gitti ucuz bir şey de değil neyse sağlık olsun:)
Haklısınız o kadar pahalı ki gerçekten atarken eli titrer insanın :( bebislerin sağlığı söz konusu olunca maalesef risk almak istemiyoruz .şifa olsun inşallah bebeğinize 
Y

Yaprak A.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 00:24
Arzu.G
Haklısınız o kadar pahalı ki gerçekten atarken eli titrer insanın :( bebislerin sağlığı söz konusu olunca maalesef risk almak istemiyoruz .şifa olsun inşallah bebeğinize 
Son bir şey sorayım benim oğlum 24 aylık 12.3 kg günün hangi saatinde vermek gerekiyor bunu sabah mı öğlen mi akşam mı.. bir de kaç kere vermek lazım acaba
A

Arzu.G

21 Ağustos 2026 00:25
Yaprak Akpolat
Son bir şey sorayım benim oğlum 24 aylık 12.3 kg günün hangi saatinde vermek gerekiyor bunu sabah mı öğlen mi akşam mı.. bir de kaç kere vermek lazım acaba
Benim oğlum da birebir aynı gramına kadar :)içinde d vitamini olduğu için sabah kahvaltıdan sonra vermeniz daha iyi olur hem emilim hem uyku açısından . Ben hiç balık yediremedigim için haftada 3-4 gün tatlı kasigiyla veriyorum rutininizde balık varsa ona göre artırıp azaltirsiniz hergun çay kaşığıyla verenler de var
Y

Yaprak A.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 00:29
Arzu.G
Benim oğlum da birebir aynı gramına kadar :)içinde d vitamini olduğu için sabah kahvaltıdan sonra vermeniz daha iyi olur hem emilim hem uyku açısından . Ben hiç balık yediremedigim için haftada 3-4 gün tatlı kasigiyla veriyorum rutininizde balık varsa ona göre artırıp azaltirsiniz hergun çay kaşığıyla verenler de var
Benimki de hiç yemiyor ben de böyle yapayım o zaman teşekkürler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir