Molfix

136 görüntüleme
N

Necibe N. Ç.

15 Şubat 2026 17:24
Merhaba arkadaşlar molfix ultra advantage kullanıyorum kakasını yaptığında her seferinde taşıyor pijamasına geçiyor başka bez önerisi olan var mı acaba bezden mi kaynaklı
Y

Yeşim

15 Şubat 2026 18:25
Ben geçen gün aynı konuyu yazmıştm. Ne zaman çiş yapsa hep taştı molfixle. Ben önceden prima premium care kullanıyordum. O gayet iyi ama adet fiyatından dolayı başka markalara da şans vereyim demiştim. Şuan sleepy cırtlı bezinden kullanmaya başladım. İlk gün taştı yanlış bağlamış olabilir annem bağlamıştı. İki gündür kullanıyorum şuan fena değil.
B

Begüm A.

15 Şubat 2026 18:26
Ben de aynı sıkıntıyı defalarca yaşadım değiştirmemek için direndim ama şu an sleepy natural kullanıyorum biraz daha iyi daha ince molfixe göre ,daha çok şükür taşma yapmadı .
N

Necibe N. Ç.

15 Şubat 2026 18:28

Yeşim

Ben geçen gün aynı konuyu yazmıştm. Ne zaman çiş yapsa hep taştı molfixle. Ben önceden prima premium care kullanıyordum. O gayet iyi ama adet fiyatından dolayı başka markalara da şans vereyim demiştim. Şuan sleepy cırtlı bezinden kullanmaya başladım. İlk gün taştı yanlış bağlamış olabilir annem bağlamıştı. İki gündür kullanıyorum şuan fena değil.

Çişini taşırmıyor sadece kakasını biraz fazla yaptığında geçiyor her yerine
N

Necibe N. Ç.

15 Şubat 2026 18:29

Begüm Aksoy

Ben de aynı sıkıntıyı defalarca yaşadım değiştirmemek için direndim ama şu an sleepy natural kullanıyorum biraz daha iyi daha ince molfixe göre ,daha çok şükür taşma yapmadı .

Pişik falan yapmış mıydı ya da yapar mı
B

Begüm A.

15 Şubat 2026 20:58

Necibe Nur Çay

Pişik falan yapmış mıydı ya da yapar mı

Yok 1 aydır kullanıyorum her hangi bir sıkıntı yaşamadım ve geçen gün de gece değiştirmedim ona rağmen yapmamıştı
N

Necibe N. Ç.

15 Şubat 2026 21:12

Begüm Aksoy

Yok 1 aydır kullanıyorum her hangi bir sıkıntı yaşamadım ve geçen gün de gece değiştirmedim ona rağmen yapmamıştı

Bilgi için teşekkür ederim
B

Begüm A.

15 Şubat 2026 21:42
Rica ederim
R

Rabia K. ..

17 Şubat 2026 18:13
Molfix premium güzel tasirma yapmadı bizde bebeğim çok kaka yapmasına rağmen sleppy denedik ilk onda hep taşma sızdırma yasadik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir